Thursday, October 18, 2012

Overlever aktivum beskyttelse strategi endelige dommen?

Visste du at... vi lever i et samfunn av søksmålet-gal? Jeg vil satse du vet som. Og jeg vedder på at du vet også at court dommer får mer og mer opprørende hele tiden. Med mindre du har en slags aktivum beskyttelse strategi allerede satt opp, utryddet uansett aktiva du har bygget opp kan bli fra en sak som ikke går din vei.


Aktivum beskyttelse er et middel for å beskytte dine eiendeler fra fremtidige rettssaker og kreditor samling forsøk. Mens mange mennesker leter etter et solid måte å gjøre dette, er det mange måter der alternativene for aktivum beskyttelse som de prøver ikke skal arbeide.


Men, er det aktivum Beskyttelsesstrategier som virkelig fungerer. Hva du vil gjøre er å søke ut rette og bruke dem effektivt. Asset protection, eller mer presist å ha en aktivum beskyttelse strategi, er noe som mange flere mennesker skal dra nytte av. Hva jeg har tenkt å gjøre i denne artikkelen er å hjelpe deg å ikke ta feil retning aktivum beskyttelse strategi.


Den første tingen å gjøre er å ha din aktivum beskyttelse strategi på plass før du bli involvert i en rettssak. Og/jeg vet, hvordan vet du om eller når du kommer til å være involvert i en sak? Du ikke. Men du ønsker ikke å vente til du blir saksøkte.


Hvis du er involvert i en rettssak, og en dom plasseres mot deg, ikke prøv å "selge" alt å din ektefelle eller fetter eller forretningspartneren for noe sånt som $1. Hvis du begynner å ordne dine eiendeler for å unngå dem som blir tatt etter faktum av en domstol dom, så det vil si "lukking låven døren etter hester har rømt". Det er for sent. Som ville bli ansett som ulovlig og er kjent som en "falske overdragelse".


Retten vil gjenkjenne overføringen for hva det er, et aktivum beskyttelse knep å prøve å holde dine eiendeler fra kreditorer hender. "Salg" ville tilbakeføres av retten og eiendeler må gis til kreditor allikevel.


For øvrig, er det også andre ting å være på vakt mot når som involverer en ektefelle, et annet familiemedlem eller relativ eller enda en virksomhet førsteamanuensis i et aktivum beskyttelse ordningen.


Hvis det blir funnet at din ordningen var i strid med falske overføre loven og deretter kan du ikke bare miste aktivaene som du prøvde å beskytte, men det er ekstra penger du ville miste i domstol kostnader, advokatutgifter og kostnader involvert i å samle inn gjeld. Din "accomplice" kan også ha en dom data mot ham eller henne.


En annen ting å huske på er at hvis du innebære en annen person i aktivum beskyttelse strategi ved å "selge" dine eiendeler for et par dollar, eiendeler ville lovlig tilhører den andre personen, og de ville være i stand til å gjøre hva de vil med disse ressursene.


Det har oppstått bare altfor ofte at nye mottakeren av eiendeler har slått rundt og håndtert eiendeler på en måte som fordeler seg, forlater den opprinnelige eieren med ingenting. Selv om du stoler på noen i dag, vet du aldri hva som vil skje i fremtiden. Så, i dette tilfellet kan vi si, "la selgeren beware!"


En mer poenget om "bli kvitt" dine aktiva gjennom salg til din ektefelle: I USA, hvis du bor i en "samfunnet property"-tilstand og alt som eies av deg i løpet av ekteskapet er også eid av din ektefelle og omvendt.


Så, overføre eierskap til en ektefelle i en "samfunnet property"-tilstand hjelper ikke aktivum beskyttelse strategi og beskytte ikke du fra kreditorer. Gjeldende samfunnet egenskapen statene er: Arizona, California, Idaho, Louisiana, Nevada, New Mexico, Texas, Washington og Wisconsin.


Ett aktivum beskyttelse strategi som fungerer og er kjent for å fungere er godt offshore aktivum beskyttelse tillit eller APT. Her er eiendeler beskyttet mot søksmål fordi de er i oversea territorier og derfor untouchable i de fleste tilfeller. Selvfølgelig, er det viktig å merke seg også gjeldende uredelig transfer-regler. Som i de fleste aktivum Beskyttelsesstrategier er timing svært viktig.


En annen aktivum beskyttelse strategi som har vist seg å være svært vellykket er offshore innlemmelse og offshore bankkonti. Det er mange fordeler for Innlemming offshore. Lovlig å begrense hvor mye skatt du betaler inntekten, og beskytter din bedrift mot søksmål er bare noen av måtene en offshore corporation eller IBC kan ha nytte aktivum beskyttelse innsats.


Danner en offshore corporation trenger ikke være dyrt eller noe mer tidkrevende enn danner et aksjeselskap i ditt eget land. Pass på at du bruker en lovlig og etablerte firmaet når du setter opp din IBC. Kontroller dine aktiva beskyttelse behov håndteres på måten du ønsker, og at du få svar på alle dine spørsmål.


Holde med aktivum beskyttelse temaet for å beskytte din formue fra søksmål, offshore bankkonto vil også bidra til å ivareta dette problemet. De fleste selskaper som tilbyr offshore innlemmelse vil også hjelpe deg å sette opp en offshore bankkonto.


Det ville være en god ide å holde kontoen i ikke-amerikansk fond. Kontoene tilbys vanligvis med en internasjonal debetkort, slik at du kan få tilgang dine midler fra en Minibank uansett hvor du har tilgang til en.


Avslutningsvis... Lovene er forskjellige fra land til land, og fra stat til stat. Du trenger for å få profesjonell rådgivning fra en kompetent finansiell rådgiver som det første trekket.


Ikke vent til du er allerede i økonomiske problemer fordi så det ville være for sent. Hvis du overfører eiendeler for å sette dem ut av rekkevidde av kreditorer på den tiden, det kan ses som bedragersk og ulovlig. Du må ha et aktivum beskyttelse strategi på plass før du saksøkte, og før noen forsøker å ta dine eiendeler.


Det er aldri for tidlig å få en plan på plass. Bare husk det gamle uttrykket "Hvis du ikke planlegger du planlegger å mislykkes." Gjøre det nå!

No comments:

Post a Comment