Tuesday, October 30, 2012

Hva er en strukturert utligning

En strukturert oppgjør er en avtale mellom en personskade offer (en saksøker) og et forsikringsselskap (saksøkte) å kompensere saksøker av saksøkte med lang sikt periodiske betalinger i stedet for et engangsbeløp eller penger.


Betalinger kan skreddersys til hver individuelle saksøkerne behov, for å dekke utgifter som pågående medisinsk og levende utgifter, utdanning, barn behov og støtte etc' fast annuitetens betalinger er skattefrie til fordringshaveren, en cost - of - levende justering (COLA)-funksjonen er tilgjengelig, som kan hjelpe oppveie effekten av inflasjon over tid, betalinger kan fortsette så lenge fordringshaveren lever dermed gi ham maksimal effekt.


Strukturert boplasser er oppmuntret av saksøkernes advokater, domstolene, forsikringsselskaper og lovgivere både som de alle er enig det er den beste løsningen for alle parter involvert spesielt for fordringshaveren.


Annuitetens kan forvandles delvis eller i sin helhet til et engangsbeløp for kontanter via private midler, og skal være godkjent av retten. Midlene er mest interessert i å gjøre disse avtaler som de er veldig lønnsomt å dem fordi de ta lang sikt skattefrie betalinger og i exchange betale annuitetens abonnenten mindre enn pålydende verdi, men i kontanter.


Disse samme midlene er håndtering av lotteri vinnerne langsiktig betalinger i en enkelt engangsstønad samt alle typer tjenester av kontanter mot fremtidige innbetalinger.


I denne tiden av forvirring og uro i livet ditt trenger du all hjelpen du kan få. Trist og nakne sannheten er at folket og institusjoner håndtere ditt krav, ønsker alle å kutte en heftig kuponger på egen regning. De vet at du er i en sårbar situasjon, og på grunn av de store pengesummer som er involvert du vil ikke merke til hvordan de skumme hundretusener av dollar rett under nesen.


Alltid tenke på interessene til partene involvert. La oss ta et rent hypotetisk tilfelle, hvis saksøkte kan lagre en stor sum penger på din bekostning, si $150.000 ut av 2,5 millioner dollar forlik, ur-hunden du ansatt som anta å ta vare på dine interesser tenker på hans smale interesse.


Sluttresultatet er vil du få $ 150 000 mindre enn du kunne ha fått, ur-hunden vil få ekstra $ 75 000 fra saksøkte, alt dette uten at du noensinne vil vite hva som foregikk bak ryggen.


Noen ord av advarsel skjønt, ikke alle advokat er en kjeltring, tvert imot, de fleste av dem er hardt arbeidende ærlig og lojale fagfolk som vil være redde for å miste sin lisens. Akkurat som ikke alle forsikringsselskaper er skadet og grådige, men det er bedre for deg å ta forholdsregler. Tross alt er det ditt liv, det er pengene dine og din fremtid så se opp og være på vakt.

No comments:

Post a Comment