Thursday, October 11, 2012

Hvordan finne en god DUI advokat

Du eller noen nær du har blitt arrestert for drunk driving. Uskyldige eller ikke, du vet du er mye bedre med en erfaren DUI advokat. Så hvordan finner du en? Forslagene nedenfor hjelper deg med å finne kompetente og etiske representasjon-- og unngå alternativene.


Den beste kilden for å finne en god DUI advokat, selvfølgelig, er en henvisning--en anbefaling fra noen du stoler på. Dette kan være et familiemedlem eller venn som har opplevd DUI kostnader før, eller det kan være din familie eller advokat som kan gjøre utdannet forespørsler. Kanskje den beste kilden til henvisning er å spørre en politimann, eller gå til en courthouse og spør en Fogd av domstolen kontorist: hvem er best du har sett? Hvem ville du beholde Hvis du ble arrestert?


En mulighet som kan komme til sinn er en henvisning tjeneste av den lokale Advokatforeningen. Dette er vanligvis ikke en god idé, slik du vanligvis vil bli henvist til den neste advokat på en liste over medlemmer; Det eneste kravet for inkludering på listen er forespørselen skal plasseres på den.


Diskkontrollerfeil en anbefaling fra en klarert kilde er den beste tilnærmingen forskning på Internett. Mye kan bli oppdaget om DUI lover, bevis, prosedyrer, straffer-- og jurister som praksis i dette tekniske og komplekse feltet. Det vil selvsagt, være unending annonser, self-promoting nettsteder, og minst nyttig, endeløse «kataloger» av DUI advokater som har betalt bare en masse penger for å bli inkludert.


En utmerket ressurs er medlemskapslisten på nettstedet til National College for DUI Forsvaret. Dette er en profesjonell organisasjon av over 800 advokater landsomfattende som fremhever drunk driving forsvar i sin praksis. Selv om medlemskap er ingen garanti for kompetanse og/eller etikk, er det vanligvis en god indikasjon advokaten er seriøse med hensyn til dette feltet. College legger vekt på utdanning av stolpen gjennom seminarer, særlig en intensiv årlige 3-dagers seminar ved Harvard Law School, og har blitt anerkjent av American Bar Association som eneste organisasjonen godkjent til styret sertifisere advokater som "DUI Defense spesialister", en prosess som er ekstremt krevende.


I å gjøre viktig beslutning som advokat til å ha forsvare deg, bør følgende vurderes:


a) DUI forsvar er et teknisk og svært spesialiserte: gjør advokat håndtaket drikking og kjøring tilfeller bare - eller godtar han andre typer kriminell eller sivil tilfeller også? (Dette vil være som en familie lege forsøk på hjernen kirurgi, kreft forskning og hjerte transplants.) Hvor stor prosentandel av advokat caseload består av DUI tilfeller?


b) har advokaten har tilgang til teknisk ekspert vitner i politiet prosedyrer og blod/pusten analyse? Vil blodprøver være reanalyzed av en lab?


c) gjør advokat løfter om resultatene han kan få i tilfelle? Dette er noe ingen etiske advokat ville gjøre, som bestemte resultater er uforutsigbar.


d) er gebyrer fullt forklart og i en skriftlig kontrakt? Er gebyret bare en innledende retainer, eller er det all inclusive? Gjøre avgifter dekke slike "ekstramateriale" som lisens tilbakeholdelsen hørsel, ekspert vitnesbyrd, blod Gastropod families, prøveversjon, stevning kostnader, osv.?


e) hva er den advokaten klassifiseringen med Martindale-Hubbell International Directory av advokater? (Den høyeste vurderingen for kompetanse og etikk er "A-V.")


f) har advokaten delta en hederlig juss? Er han medlem av National College for DUI Forsvaret? Er han sertifisert av College?


g) har det vært noen State Bar klager mot advokat? (De fleste State Bar Associations opprettholde disiplinære poster online.)

No comments:

Post a Comment