Tuesday, October 2, 2012

Er du tenker på å ansette en personskade advokat?

Hvis du har blitt skadet, og tenker på å ansette en personskade advokat finnes det et par ting å huske på.


Først av alt, finne en advokat som spesialiserer seg i din type sak og i hvilken lov ditt tilfelle faller under. Du en advokat som spesialiserer seg på personskade lov, ikke en som spesialiserer seg på andre områder av loven for eksempel straffelov, wills, estates eller skilsmisse.


Snakke med flere advokater før ansette en til å håndtere ditt tilfelle. Mest personskaderett advokater tilbyr en gratis førstegangs konsultasjon for å diskutere saken. Dette konsultasjon gir deg muligheten til å spørre advokaten spørsmål som: hvor mye erfaring som han eller hun har; Hva avgifter er; hva han eller hun føler sjansene for å ha en vellykket tilfelle er; som vil arbeide med ditt tilfelle (det kan være en kollega i stedet for personen du har første konsultasjon med); og hvor lenge han eller hun føles det tar for en oppløsning på ditt tilfelle.


Første konsultasjon er til fordel for både deg og advokat. Mens du bestemmer om du vil leie det bestemt advokat, advokat er å se på saken og avgjøre om det er et tilfelle han eller hun ønsker å ta.


Under konsultasjon spørre hver advokat de samme spørsmålene, slik at du har informasjonen til å sammenligne hver advokat og bestemme hvem du kan arbeide med beste equitably. Du vil arbeide med noen du er komfortabel med å snakke med fordi du kan ha til å diskutere noen svært personlige opplysninger med din advokat; så ta oppmerksom på hvor komfortabel eller ubehagelig du er når du besøker hver advokat.


Ta all informasjon du har om ditt tilfelle med deg for hver første konsultasjon, inkludert bilder, men ikke ta originalene. Ta kopier. Når du registrerer en kontrakt med en advokat kan du bli bedt om å gi originalene, men Kopier bør være i orden for din første konsultasjoner.


Kontroller at du forstår kontrakten før du signerer en kontrakt med en advokat. Personskade advokater arbeider nesten alltid på alternative basis. Dette betyr at advokaten bare får betalt hvis han eller hun vinner ditt tilfelle. I stedet for gebyret blir hver time, er gebyret en viss prosentdel av pris, vanligvis en tredjedel. Du vil motta de andre to tredeler av prisen. Men hvis noen avgifter for eksempel filing avgifter, ekspert vitne avgifter, etc. er betalt ut av din del av prisen det faktiske beløpet som du mottar kan være betydelig mindre enn to tredjedeler. Kontroller at du forstår som har ansvar for de ekstra kostnadene vil være.


Hvis en advokat avslår å ta saken, ikke bli fornærmet. Spør dem i stedet for en anbefaling av en advokat som de tror kan være i stand til å hjelpe deg med ditt tilfelle.


Og husk at ved hjelp av en liten – krav domstol kan være et levedyktig alternativ til å bruke en advokat i visse tilfeller personskade, men det er fortsatt en god idé å konsultere med en advokat først for å se om det er beste løsningen for deg å ta med din tilfellet.

No comments:

Post a Comment