Saturday, October 6, 2012

Kriminelle identitetstyveri - ikke la din gode navn-End I en kriminell Database!

Du kjører på veien en natt, og du legge merke til det er politi krysseren etter tett bak deg. Figur cop bare ønsker å gi deg, slik at du flytte over én lane, bortsett fra han beveger seg for og forblir på halen, så du ser blinkende rødt og blått lys deretter "Woooop! wooooop!" Du må lure på hvorfor du ble trukket. Du var ikke fartstoleranse eller bryte noen trafikk lover og koden er utløpt ikke. Kanskje er det bare en brent ut taillight. "Sir kan jeg se driveren din lisens og registrering kan." Deretter kommer shocker! "SIR... gå ut av kjøretøyet." Du får patted ned for våpen, narkotika, osv.. "Du er under arrest for fremragende tegningsrettene." Gå til håndjern på "Zzzzkkkkkk! Zzzzkkkkkk!" "Du har rett til å holde seg taus..." Nå, må du være tenkning "OH S---!". "Jeg har aldri blitt arrestert i mitt liv!" Etter at du har blitt reservert på fylke fengsel, stripe søkte, fingerprinted og kanskje tilbrakte helgen i slammer, du gå dommer bare for å finne ut du er fri til å gå, alle kostnader som er forkastet på grunn av det seg du ikke er personen de var ute etter.


Er dette et tilfelle av feilaktig identitet, eller mer sannsynlig, et tilfelle av STJÅLET IDENTITET eller kriminelle identitetstyveri. Det vanligste scenariet er under en trafikk sitat eller misdemeanor arrest, bedrager svikaktig gir til en offiser-of-the-law noen annens identifikasjon, vanligvis alltid som av en venn eller slektning, deretter hoppe over byen og bare ikke betale boten eller mislykkes å gjøre nødvendige domstol utseende. I motsetning til finansielle identitetstyveri, er offeret vanligvis alltid kjent til bedrager. Dommeren vil deretter utstede en arrestordre på hans arrestasjon. I mange tilfeller bedrager enten stjal ervervet svikaktig phony førerkort eller annen ID eller bare "lånt" offeret navn som alias. Sitt hode er ofte ønsket på utestående tegningsrettene for svikt skal vises. Offeret er vanligvis arrestert under en rutinemessig trafikken stopper. Denne typen identitetstyveri oppstår vanligvis der alder og fysiske utseende av to er like. Politiet er tending å være mye mer forsiktige i dag for å unngå falsk arrest søksmål, men systemet har en lang vei å gå. Heldigvis, i motsetning til finans-, kriminelle identitet svindel er relativt sjeldne.


I noen tilfeller ble alvorlige offenses som DUI og felonies begått i offeret navn og personens navn ender opp i systemet for kriminelle. Offeret kan i for en virkelig støt når man blir fortalt at han ikke kan kjøpe en pistol fordi han mislyktes øyeblikkelig bakgrunnssjekk eller kalles en dag i hans sjefen sitt kontor, å bli informert Han er sparken fordi en kriminell viste i en rutinemessig ansatt bakgrunnssjekk. I slutten ønsket du sannsynligvis denne bedrager ble fanget opp i Saudi-Arabia hvor han ville bli dømt til 100 lashes i offentlig torg.


Dessverre, det strafferettslige systemet har ennå ikke en anstendig alternativ plan på plass for å fjerne en uskyldig personens navn. Burdon av oppryddingen ens navnet ligger hovedsakelig med tiltalte, noen ganger med bratt Advokatgebyrer.


Prosedyrer for å fjerne navnet ditt fra kriminelle databaser, avhenger av stat eller selv enkelte fylker. Noen stater har allerede spesiell prosedyrer i stedet for ofre for kriminelle identitetstyveri. Spør din staten Justisministerens office.


Hvis wrongful kriminelle offenses er koblet til ditt navn, først kontakt den opprinnelige slående politiet/sheriff's department som opprinnelig ble arrestert i sitt hode, eller ellers domstol som utstedt arrestordre på fil en representasjon rapport med dem, og bekrefte identiteten din. Spør politiet avdelingen å ta din fingeravtrykk, fotografere du og lage offisielle kopier av bildene IDer, dvs.: førerkort, pass, osv.. For å kreve din uskyld, spør du politiet å sammenligne fingeravtrykk og bilder med bedrager.


Opprettholde en detaljert logg over alle din telefon konverteringer, papirarbeid, e-postmeldinger, kontakter, osv.. Holde en detaljert oversikt over alle dine utgifter. Når du skriver myndighetene bør du alltid bruke attestert post med returmottaket. E-post er ikke betraktet sikker for sender konfidensielle privat informasjon, så det ikke er anbefalt hvis du kan unngå den. Regelen er aldri sende ut noe via e-post som ikke ønsker å dele med andre. Endre ditt personnummer anbefales sjelden som som vanligvis fører til at mer problemer enn det løser.


Hvis arrestordre er fra en annen staten eller kommunen, spør din lokale politiet dept. å videresende representasjon rapporten til byrået av jurisdiksjon hvor arrestordre, trafikk sitat eller kriminelle overbevisning stammer fra.


Politiet/sheriff's dept bør huske noen arrestordre etter og utstede en klaring bokstav eller sertifikat av release i tilfelle du ble arrestert og booket. Det er avgjørende å holde dette dokumentet med deg til alle tider, i tilfelle du kan være feilaktig arrestert igjen. Har offisielle kopier som er laget på courthouse, i tilfelle det blir tapt. Spør byrået til filen posten av oppfølging undersøkelser å etablere din uskyld på D.A's office og/eller domstol i jurisdiksjonen der kriminalitet oppstod. Dette vil resultere i en endret klagen. Dessverre når ditt navn ender opp i en kriminell database, er det vanskelig å få det fjernet. Spør at nøkkelnavnet eller primære navnet endres fra din til den bedrager navn, eller til "John Doe" Hvis den bedrager sanne identitet er ukjent, med ditt navn kjent som et alias.


Du vil også fjerne navnet ditt i court records. Bestemme hvilken tilstand law(s) vil hjelpe deg med dette og hvordan. Hvis din stat har ingen formell fremgangsmåten for å fjerne din post, kan du kontakte den D.A. kontor i fylket der tilfelle var opprinnelig prosecuted. Spør D.A.'s office for riktig domstol-postene som er nødvendig for å fjerne navnet ditt. I noen situasjoner, kan du dessverre har ingen valg enn å ansette en advokat for å hjelpe deg klar ditt gode navn. Kan du spørre din stat DMV Hvis din førerkort ble brukt av bedrager. Be dem om å flagge filene for mulig svindel.


Samlet er ditt beste forsvar forebygging. Plukk dine venner nøye og beskytte din førerkort, pass eller andre former for ID.

No comments:

Post a Comment