Monday, October 22, 2012

Corporate Crime

Corporate crime? Jeg er ikke sikker på at det er noe slikt. Hvis vi ønsker å redusere de forbrytelser som er gitt at etiketten, må vi avslutte levere ut store straffende bøter til selskaper. Ideen er ikke så radikale som det høres ut.


Først av alt, når jeg sier at det ikke er noe sånt som bedriftens kriminalitet, mener jeg bare at det er alltid individuelle personer som begår forbrytelser. Med dette i tankene, du kan forestille deg hva bedre vei å redusere denne kriminalitet er: gå etter kriminelle!


Hvem betaler For Corporate Crime?


Nøyaktig hvem betaler når et stort selskap er bot for å bryte loven? Til å begynne med betale aksjeeiere. Mange av disse er uskyldig pensjonister som har penger investert med selskapet og hadde ingen anelse om de var å bryte loven. Deretter betale ansatte med tap av arbeidsplasser, hvis den økonomiske situasjonen i selskapet er skadet ved i bøter. Som ikke betaler? Bare kriminelle - enkeltpersoner som valgte å bryte loven.


Alle forbrytelser er begått av mennesker, ikke selskaper. Når et selskap Dumper poisons i miljøet, en PERSON gjort beslutningen om å gjøre det (eller flere personer). Når et selskap stjeler fra en pensjonsfond eller bryter arbeidere rettigheter, ENKELTPERSONER gjorde disse beslutningene. Folk som begår corporate crime, ikke selskaper!


Hvis du vil stoppe corporate crime, kan du begynne å sette enkeltpersoner som er involvert i kriminalitet i fengsel. Gjeldende systemet vårt har ofte selskap offiserer å gjøre kost/nytte beregninger på om fortjeneste fra visse forbrytelser er større enn hva sporadisk bøter legge opp til. Selv om lover er brutt, vil de stå liten sjanse til å bli holdt personlig ansvarlig. Hvorfor ikke holde dem ansvarlig?


Er egnet for å fine selskaper for faktiske kostnader pålagt på andre av en forbrytelse. Vi har å rydde opp giftig søl, og i andre tilfeller kan du kompensere de som lider av skader. Dette betyr også at aksjonærer har en grunn til å være forsiktig som de velger å styret. Men er "straffende" bøter latterlig, med mindre de er pålagt mot de individuelle kriminelle. Gjøre personen som har begått kriminalitet betale fine.


Er dette så radikale idé? jeg tror ikke det! For øvrig, som tror du er mer sannsynlig å avskrekke en corporate offiser fra begår en kriminell handling, en bot som er betalt av selskapet, og ikke selv påvirker hans lønn eller ti år i fengsel? Svaret på det gir oss svaret på corporate crime.

No comments:

Post a Comment