Sunday, October 21, 2012

Hvordan du innlemmer selv uten en advokat

Du kan lagre hundrevis av dollar ved å inkludere deg selv uten en advokat. Hvordan? Er det tilrådelig å gjøre det?


1. Dette er ikke juridisk rådgivning!


De eneste som skal gi juridisk rådgivning er disse lisens til å praktisere loven (med andre ord, bare advokater). Denne artikkelen er ikke juridisk rådgivning. Hvis du trenger juridisk rådgivning, kontakt en advokat.


Denne artikkelen er skrevet bare for å informere deg om at det er mulig å danne et corporation eller begrenset ansvar selskap uten en advokat.


2. Hvorfor bruke en advokat?


Først av alt, hvis du gjør en feil Innlemming deg selv, som du saksøke? Du trenger bare deg selv å skylde. På den annen side, har en advokat forsikring å dekke feil og utelatelser.


Dernest, du kunne ha nytte av ekspertisen til din advokat. En bedrift er kanskje ikke riktig kjøretøyet for deg under omstendighetene. Vær oppmerksom på at det kan være ulemper, samt fordeler å inkludere. Din advokat kan vurdere Frihandelssoner, verdipapirer lovgivning, begrenset ansvar, skatt faktorer, estate planning, dele struktur og et mylder av andre business hensyn. Noen ganger kan råd fra en god advokat lagre tusenvis av dollar.


3. Er det Advisable å inkludere deg selv?


Er det tilrådelig å utføre kirurgi på deg selv? Det er ulovlig å utføre kirurgi på noen andre med mindre du er lisensiert til å praktisere medisin, men kanskje i et villmarken overlevelse scenario, self-kirurgi kan være det eneste alternativet. Imidlertid er utføre kirurgi på deg selv virkelig er en god idé i de fleste tilfeller?


På samme måte, bare fordi det er mulig å innlemme betyr selv uten en advokat ikke det er alltid en god idé.


I noen jurisdiksjoner, kan bare advokater innlemme andre. For en paralegal eller andre personen å innlemme en bedrift for deg kan anses uautorisert praksis av loven. Derfor kan det være lovlig å innlemme selv, men ikke andre.


Noen faktorer som du kan vurdere er: jeg virkelig som kort kontanter at jeg ikke kan bruke den ekstra penger for god juridisk rådgivning som kan lagre tusenvis av dollar? Er jeg sikker på at min situasjon er en som virkelig ikke trenger tjenestene til en advokat for å innlemme? Kan pengene lagret på advokathonorarer utnyttes bedre i finansiering andre aspekter ved virksomheten min?


Hver person vil måtte ta sin egen beslutning om hvorvidt du søke tjenester av en advokat i forming et aksjeselskap.


"Han som har selv som advokat har en dåre for en klient." Jeg har ofte tenkt at kanskje et advokatfirma stammer denne vanlig uttrykk.


4. Hvordan du innlemmer deg selv


Mange bøker har blitt skrevet av advokater på hvor å innlemme selv.


For eksempel i Canada, M. Stephen Georgas, LL.B., har skrevet bøker om emnet om å danne
din egen corporation. Publisert av International Self-Counsel Press Ltd., har han utgitt
"Innlemmelse og Business Guide for Ontario" ("hvordan å danne dine egne corporation inkluderer skattefordeler å inkludere") og "Føderale innlemmelse og Business Guide" ("hvordan å danne dine egne føderal aksjeselskap under The Canada Business selskaper Act").


Samme utgiver selger skjemaer og minutt bøker, i tillegg til titler for Innlemming i andre provinser i Canada.


Skjemaer, corporate forsyninger, navn searches og kits er tilgjengelige fra juridisk stationers og andre kilder.


I USA er det likeledes mange manualer tilgjengelig for Innlemming selv i de ulike statene. "Innlemming bedriften For Dummies" av selskapet Corporation og "Hvordan til skjemaet ditt eget Corporation uten en advokat for Under $75,00" ved Ted Nicholas er to slike bøker.


Noen ganger nyttig informasjon om dette temaet er tilgjengelig fra føderale, provinsielle og statlige myndigheter for gratis eller nominell kostnader.


Du kan noen ganger finne innlemmelse manualer på ditt lokale bibliotek gratis. vær forsiktig. Juridiske manualer bli utdatert svært raskt. Du kan vurdere å kjøpe svært alvorlig mest oppdaterte håndboken tilgjengelig; den kan også inneholde nyttig referansemateriale på å opprettholde corporate minutter og andre nyttige forslag om bruk av firmaet.


Kjøp riktig manuell og forsyninger, og følg deretter instruksjonene. Med litt innsats, kan du lagre hundrevis av dollar Innlemming selv uten en advokat.

No comments:

Post a Comment