Sunday, October 14, 2012

Ingen seier nei avgift jurister

Det er en trist virkeligheten at folk møte ulykker. Den fysiske tollpenger av en ulykke-relaterte skade kan variere fra liten ulempe, på svært verste, debilitating skader som kan påvirke ikke bare en persons evne til å tjene penger, men også hans livskvalitet. Understreke at resultater fra de medfølgende problemene som beskjærer opp etter en ulykke kan også ha en større negativ effekt på offeret. For hver type ulykke, skal part eller parter som er ansvarlig for Kommisjonen for ulykken møte opp til sine forpliktelser.


Men trist faktum er, de fleste som oppfyller ulykker ikke vanligvis forfølge alle juridiske tiltak mot skyldig part eller parter, for den enkle grunnen at advokathonorarer kan være svært dyrt. Allerede møtt med utgifter for medisinsk behandling, medisiner og noen ganger enda rehabilitering og muligheten til å tjene til livets opphold allerede angrepet, de fleste ulykke ofre bare glise og bærer det og velge ikke for å filen eventuelle kostnader eller juridiske klager. Dette er en realitet som de fleste ulykke ofre har å håndtere.


Men ulykker ofre bør alltid huske at de har juridiske rettigheter til kompensasjon for skader de har lidd fra ulykker, spesielt hvis det er en klar skyld av uaktsomhet fra bestemte personer eller enheter. Men langt fra erstatningen at de vil få for skader og tapte inntekter som de har lidd det er også en viktigere årsaken til arkivering juridiske kostnader for ulykker. Det er deres ansvar som en borger å ha disse hendelsene rapportert og prosecuted Hvis det er mulig, slik at ulykken ikke vil skje til andre mennesker. Disse partiene som har forårsaket ulykken eller har, gjennom sin uaktsomhet, igangsatte visse faktorer for å få det bør gjøres culpable for sine handlinger.


Heldigvis er det en måte for ofre til filen de nødvendige juridiske kostnadene for skader som de mottatt fra ulykker uten nødvendigvis å uroe deg om kostnadene. I noen tilfeller kan du bruke et system hvor du kun trenger å betale advokathonorarer hvis du vinner saken. Dette kalles en betinget-fee avtale eller en avtale som "ingen seier, no fee".


En "ingen seier, no fee" avtale kan hjelpe betale advokat kostnader, med mindre saken involverer familie tvist eller et spørsmål om en kriminell natur. Under denne avtalen, offerets advokat vil ta på saken, men han forstår at hvis saken mister og han ikke vil få betalt. Det bør gjøres klart skjønt at det er andre kostnader som er involvert, og som ikke dekkes av avtalen. For eksempel selv med en tapt sak, vil Klageren fortsatt betale motstanderens saksomkostninger, og av Klageren og saksøkte utbetalingene. Men en forsikring kan tas for å dekke nevnte betalingen hvis noen tilfelle går tapt. Dette kan arrangeres av advokat. Hvis Klagspersonen vinner saken, vil han betaler advokat sammen med hans utbetalingene. En advokat kan også kreve en "suksess gebyr" som et middel til å kompensere advokat for å ta risikoen for ikke blir betalt Hvis saken er tapt.


Virkelig, med en "ingen seier, no fee" avtale, evangelieutdeling i rettferdighet for ofre for ulykker har ikke stoppe på grunn av begrensede midler.

No comments:

Post a Comment