Saturday, October 13, 2012

Skilsmisse og skjulte ressurser

Ikke overraskende, er eiendeler ofte skjult i en skilsmisse situasjon. Vel hvorfor - bare grådighet, eller følelsen av svik eller sinne på behovet for å dele ressurser i skilsmisse, eller frykt for ikke å ha nok etter skilsmisse alle motivere virkemåten til å skjule eiendeler.


I skilsmisse, er fester eiendeler delt. Under skilsmisse lovene i noen stater de deles og skilsmisse lovene i andre stater deles de "equitably" eller ganske. Equitably ofte betyr like å overarbeidet skilsmisse dommere.


Det er ingen måte å vite på forhånd om din ektefelle har eller vil skjule eiendeler i en skilsmisse. Du vet din ektefelle bedre enn din skilsmisse advokat vil og må du varsle din advokat til muligheten for din ektefelle skjule eiendeler. Før du kommer til det punktet, men finnes det noen enkle trinn for å ta for å forhindre din ektefelle fra å være i stand til å skjule eiendeler. Disse trinnene inkluderer å finne ut alt du kan om gjenstandene før skilsmisse.


Før du varsle din ektefelle at du vurderer skilsmisse, må du kompilere og/eller bruke dokumentasjonen om alle dine eiendeler. Hvis du ikke har kjennskap til din sivilstanden eiendeler, er det tid for å finne ut hva det er. Hvis banken og andre setninger kommer til huset, kan du åpne dem og skrive ned kontonumre og saldoer.


Hvis du har tilgang til avlyste sjekkene, kan du kopiere dem også. Det er ikke uvanlig at en ektefelle som planlegger en skilsmisse for å overføre penger til venner eller slektninger med planen er at de vil gi de pengene tilbake etter en skilsmisse er avsluttet. Så bør du gå gjennom disse postene og nøye granske alle store eller mistenkelige overføringer som finner sted i de to eller tre år før eller rett etter innlevering av en skilsmisse handling.


Kontroller at du vet hvor kopiene av inntektsskatt påstandene er. Hvis din ektefelle har en bedrift, kontroller at du har en kopi av flere år med selvangivelse for dette firmaet. Alle disse dokumentene kan kopieres og skjult trygt sted utenfor huset i tilfelle at du trenger dem. Å ta disse enkle trinnene for pre-emptive kan bety forskjellen i å skaffe en rettferdig oppgjør i skilsmisse. Det vil også være utrolig nyttig til skilsmisse advokat å ha denne informasjonen på forhånd.


Hvis banktjenester og andre setninger og finansielle poster ikke er holdt på eller sendt til huset ditt, må du få tak i disse postene på andre måter. Du kan kontakte IRS for å få kopier av alle selvangivelse som du har signert. Kreve kopier av de returnerer, og få dem sendt til en annen adresse - en venn eller slektning eller skilsmisse advokat. Hvis det er du som du ikke har registrert, for eksempel business skatte-poster, vil du ikke kunne få kopier av disse avkastning fra Skattemyndighetene. Hvis du har tilgang til din ektefelle forretningsadresse, kan det hende at du kan finne disse selvangivelse det. Hvis du er bekymret om din ektefelle skjule eiendeler i en skilsmisse, trenger du virkelig å finne de returnerer og lage kopier av dem - i så mange år som mulig.


Hvis du har verdisaker, antikviteter, smykker, kunst eller andre samlerobjekter i hjemmet, katalogisere dem alle, og hvis du har appraisals, lage kopier. Det er ikke uvanlig for disse elementene skal forsvinne eller selv å være pawned av en ektefelle trenger mer penger.


Hvis du mistenker at din ektefelle har engasjert i noen skilsmisse planlegging og skjuler eiendeler, la din skilsmisse advokat vite. Spør din skilsmisse advokat til subpoena poster fra en annen person eller enhet som kunne være involvert i å hjelpe din ektefelle skjule disse ressursene. Hvis må være, din advokat kan bruke tjenestene til en etterforsker til å hente finansielle poster som har tilbakeholdt.

No comments:

Post a Comment