Wednesday, October 10, 2012

Har en bedrift I Hjem-Legal

Det er ulike lover må du vurdere før du kjører et hjem virksomheten. Millioner av bedrifter drives ulovlig ut av folks hjem, i strid med deres lokale lover. Denne tilnærmingen er ikke anbefalt. Du bør alltid prøve å gjøre ting lovlig, og vurdere bevegelige Hvis Hjem bedrifter ikke er tillatt der du bor. Du bør ta kontakt med din lokale statlige kroppen og be dem om zoning lover i ditt område. Sjekk disse tingene før du starter hjem virksomheten, eller du kan kjøre risikoen av tilværelse nedlegge.


Zoning lover Hvis du bor i et boligområde zoning lover kan begrense hva du gjøre det i form av. Det er gode grunner for dette. Hva om din nabo åpnet sitt hus som en butikk? Zoning lover også holde rik utviklere fra å kjøpe opp nabolaget boliger og gjøre dem til bedrifter, økende trafikk problemer og redusere egenskapsverdier. Lovene er det å beskytte nabolaget, og å stoppe business forstyrrer folks hjem liv. Spør om zoning lover i nabolaget ditt og vurdere et besøk til en advokat. Zoning lover varierer sterkt fra sted til sted.


Strenge Zoning policyer i mange områder en strenge 'ingen business' politikk blir håndhevet, hvis du prøver å starte en home business uten tillatelse. Du må kanskje gjøre en formell programmet, og det kan være en offentlig høring å gi andre beboere en sjanse til objektet. Det kan også gjerning begrensninger angitt av utvikleren eller huseiere association angående operative a home business. Selv om det er andre virksomheter i nabolaget ditt, kan du fortsatt trenger å få godkjenning fra tjenestemenn og naboer. Snakke med andre Hjem bedrifter i ditt område for ethvert råd de kan gi deg.


Prosent policyer enkelte områder lar deg bruke bare en prosentandel av huset for virksomheten, og er lite sannsynlig å gjøre unntak, for å unngå boliger fra å bli helt kommersielle. Kanskje kan bare 20% av huset brukes for virksomhet. Dette kan være begrenset hvis du har et lite hus eller trenger lagringsplass.


Begrensninger av næringen det er en verd avmerker Hvis det er et unntak i zoning lover for hjem virksomhet du starter. Artister utelukket ofte fra lover, samt folk som underviser, for eksempel musikklærere. Leger og tannleger er også felles unntak.


Tegn, trafikk og besøkende regler lover i ditt område kan ha spesielle restriksjoner for tegn og trafikk. Du kunne være forhindret fra å sette noe på din eiendom considered reklame, ikke engang et tegn med navnet på virksomheten din på den. Lastebiler bringe leveranser til huset kan utgjøre et stort problem, spesielt hvis noen anke om dem, og det er mange barn i ditt område. Folk liker deres gate rolig, ikke hele tiden opptatt. Noen lover tillate bare en sette antallet av besøkende per dag til din virksomhet, eller begrense hvor du kan ha om gangen.

No comments:

Post a Comment