Wednesday, October 24, 2012

Hva er forskjellen mellom: en advokat advokat, advokat, advokat, rådgiveren og en advokat?

Har du noen gang lurt på hvor alle disse litt forvirrende vilkårene kom fra? Vel er svaret de er alle typer advokater stammer fra ulike juridiske systemer. Noen av termene er fra engelsk juridisk system, noen er fra Skottland og noen fra den amerikanske juridiske systemet.


En advokat er noen juridisk kompetanse til å representere en annen person, eller handle på deres vegne.


En advokat er noen som kan gi juridisk rådgivning og har blitt opplært i loven.


Er advokat og advokat er synonymer? I utgangspunktet Ja, men de er ikke nødvendigvis utskiftbare vilkårene, du kan ikke for eksempel sier jeg gi deg kraften i en advokat, men du definitivt kan si jeg gi deg fullmakt...


Se igjen på de ovennevnte definisjonene, gjør det nå gjør noe fornuftig? Selvsagt gjør det.


En advokat som faktisk er en agent som forretninger under myndighet som er kontrollert og begrenset av en skriftlig dokument kalt en bokstav, eller makt, advokat som er gitt av rektor. En advokat ved lov er en offiser av en domstol autorisert til å representere personen ansette ham (klienten) i søksmål.


En advokat - en som innhente, spesielt en som søker handel eller bidrag. Den øverste lov offiseren av en by, tettsted eller regjeringen avdeling men Registreringsenheten opptrer ikke som advokat i retten, i motsetning til advokat som ber i retten. (Engelsk lov).


En advokat (kalt talsmann i Skottland) presenterer tilfelle i retten. Mest senior og unikt advokater er angitt kongens (Queen)'s advokat.


En rådgiveren ved lov-I siste minst i noen amerikanske stater var det et skille mellom begrepet en rådgiveren ved lov som hevdet tilfelle i retten og en advokat som forberedt er tilfelle, men hevder ikke det.


I dag er en advokat ved lov autorisert til å utøve alle funksjonene til en praktiserer advokat. Alle av dem må, men liker den vanlige advokat, ha adgang til baren. Begrepet advokat brukes også for county, statlige og føderale prosecuting offiserer, som county advokat, district advokat og advokat general.


Advokater, også kalt advokater, fungere som både talsmenn og rådgivere i vårt samfunn. Som talsmenn representerer de én av partene i straffesaker og sivile forsøk ved å presentere bevis og kranglet i retten til å støtte sin klient. Som rådgivere, jurister råd sine kunder om deres juridiske rettigheter og forpliktelser og foreslå bestemt kurs av handlingen i forretnings- og personlige saker. Selv om alle advokater er lisensiert til å representere parter i retten, vises noen i retten oftere enn andre. Prøveversjon advokater, som spesialiserer seg på prøve arbeid, må være i stand til å tenke raskt og snakke med letthet og myndighet. I tillegg er kjennskap rettssal regler og strategi spesielt viktig i prøveversjon arbeid. Likevel, prøve advokater tilbringe mesteparten av sin tid utenfor rettssal, drive forskning, intervjuteknikk klienter og vitner og håndtere andre detaljene i forberedelse for prøveversjon.


Advokater typer:


Juridisk system påvirker nesten alle aspekter av vårt samfunn, fra å kjøpe et hjem til krysset gaten. Jurister holder stillinger av stort ansvar og er forpliktet til å følge en streng kode etiske retningslinjer.


Mer detaljert aspekter av en advokat jobb, avhenger av vedkommendes området spesialisering og posisjon. Selv om alle advokater er lisensiert til å representere parter i retten, vises noen i retten oftere enn andre.


Advokater kan spesialisere seg i en rekke forskjellige områder, for eksempel konkurs, tinglysing, internasjonale, eller eldste lov. De som spesialiserer seg på miljømessige lover, kan for eksempel representere allmenn interesse grupper, avfallshåndtering selskaper eller bygging firmaer i sin omgang med det amerikanske Environmental Protection Agency (EPA) og andre føderale og statlige byråer. Disse advokater hjelp klienter forberede og filen for lisenser og programmer for godkjenning før bestemte aktiviteter kan oppstå. I tillegg representerer de klientenes interesser i administrative adjudications.


Noen jurister konsentrere seg i feltet voksende av åndsverk, bidrar til å beskytte kundenes krav til opphavsrett, kunstverk under kontrakt, produkt design og programmer. Andre advokater anbefaler fortsatt forsikringsselskaper om lovligheten av forsikring transaksjoner, skrive forsikringspolisene å være i overensstemmelse med loven og beskytte selskaper fra uberettiget krav.


De fleste jurister finnes i privat praksis, der de konsentrere seg om kriminelle eller Sivilrett. I straffelov representerer jurister enkeltpersoner som har blitt belastet med kriminalitet og hevder saksbehandlingen i domstolene. Advokater håndtere Sivilrett hjelpe klienter med søksmål, wills, klareringer, kontrakter, boliglån, titler og leieavtaler. Andre advokater håndtere bare allmenn interesse tilfeller – sivile eller strafferettslige – som kan ha en innflytelse utvide godt utover den enkelte kunden.


Disse problemene kan omfatte patenter, reguleringer og kontrakter med andre selskaper, egenskapen interesser og kollektiv-lønnsforhandlinger avtaler med fagforeninger.


Andre advokater jobber for Rettshjelp samfunn – privat, nonprofit organisasjoner etablert for å tjene vanskeligstilte. Disse advokater håndtere vanligvis sivile, i stedet for kriminelle, tilfeller. Et relativt lite antall kvalifiserte advokater innarbeide Jusstudier.


Virkelige situasjoner har opprettet "spesialiteter" i henhold til business lønnsomhet. Dette er hvordan uttrykk som Vioxx advokat, DUI advokat, sitron rett advokat, strukturert bosettinger advokat og andre kom.

No comments:

Post a Comment