Friday, October 19, 2012

Innlegg skilsmisse: En ny begynnelse

Skilsmisse er endelig over.


Ingen flere kjemper over hvem som får å holde hjemmet og andre eiendomsmegling. Disse skinnsofaer og dyre kunsten henger på veggene av sommeren hjemme. Et fall i spann i forhold til selskapet at begge to av du blev aldrig å bygge eller familien kjæledyr som gjorde barna så lykkelig. Hele prosessen landet nesten du i konkurs Court. Men selv nå, alle som ser liten i forhold til det viktigste problemet av alt: barn varetekt. Men hei – alt dette er over. Løst. Du kan nå puste en sukk av lettelse. Du har trolig vært undrer om din fremtid – uten din x. Ja, å være enkelt igjen definitivt har sine fordeler. Du er kanskje gå ut mer, nyter livet, og ser på din diett. Det er de små tingene du ikke likte i lang tid som plutselig gjør livet verdt living–again.


De fleste som velger skilsmisse og føler denne typen lindring, er –in slutten--fornøyd med beslutningen om de gjorde. Hva dere begge trengte var fred. Og nå har du. Og glade for å ha en ny sjanse til å finne den riktige spesielt noen å bygge et liv sammen. Men det er ikke der historien slutter. Du kan våkne opp en dag, og føler deg for å endre livet ditt helt. Kanskje du bestemmer deg for at økonomisk sikkerhet og personlig lykke er et sted, hvor som helst enn hvor du er her og nå. Et sted utenfor New York kan du tenke. Kanskje venter en bedre jobb i en annen stat. Kanskje du har helsemessige årsaker eller bedre ennå, en ny relasjon. En stemme dypt i ditt hjerte holder forteller deg å flytte. Så kanskje du trenger en ny start: å realisere drømmene, å fokusere på din karriere, og å bygge et nytt hjem. Du har all rett til å la de gamle minnene bak. Men hvordan kan du gjøre at når du ser det samme steder du en gang delt? Og med noen som kan ha ødelagt ditt hjerte. Så, en ny salgsmulighet og en ny sjanse til å bygge et nytt liv i en ny stat med nye venner høres flott. Selv Newsweek viser de ti beste byer å gå live i. Du kan tenke at du vil gå til nettet på jakt etter info nettsteder detaljering hvordan å bygge en friske hjem. Nå, kanskje du besluttet din skjebne er å leve med stjernene under de skinnende lysene på Hollywood. Og vel Hei minst været er bedre, vannet er rent og sanden er myk. Sant? Men hva med fantastisk planer å forlate landet? Hvis du planlegger å ta barna hvor som helst utenfor landet eller selv ut av staten, er her hva du trenger å vurdere.


Planlegging er alt.


Først er forlate med barna uten tillatelse fra din x ektefelle, lovstridig. Faktisk, er det en alvorlig forbrytelse kalt "Parental Kidnapping". De fleste advokater vet godt at FBI fungerer i samarbeid med lokale politimyndigheter for å sikre at parental kidnappers er brakt for retten. De er arrestert. De er prosecuted. Og de blir sendt til fengsel. Dessverre tror noen foreldre mer med deres hjerte enn deres sinn. Resultatet? En tragedie for alle. Foreldre, uansett hvor godt deres intensjoner--som få arrestert for kidnapping sine egne barn, har til å ansette en kriminelle forsvarer advokat. Men vent--det er penger som kunne bedre tilbrakte forbedre livet ditt. Ikke akkurat hva du hadde i tankene. Så hvordan kan du ta barna lovlig uten problemer og hodepine?


Hva sier loven?


Først, hvis mulig, få tillatelse. Hvis du blir spurt pent, ville kanskje din x-ektefelle enig å gi deg eneste forvaring av barnet og eliminere behovet for å gå videre til domstolen. Hvis du få eneste varetekt på denne måten, trenger du ikke å lese på fordi du er nesten hjem. Men hvis det ikke er mulig kan deretter din tidligere ektefelle enige om en felles varetekt avtale med en fraskrivelse passport-setningsdel. Slike en setningsdel ville tillate du å bruke en Passport-konto på vegne av barnet ditt uten å måtte ta kontakt med din tidligere ektefelle, og dermed gir deg mulighet til å gå i utlandet på ferie, med barnet ditt - i fred. Imidlertid hvis din oppgave er å leve med barn permanent ut av staten, må varetekt avtalen si at--nøyaktig og tydelig. I New York sier loven at sperring foreldrenes tillatelse, en ektefelle eller en fengselsstraff overordnede kan ta barn ut av staten ved rettskjennelse. Vanligvis, når det har vært et vanskelig forhold mellom begge x-ektefeller, vil en ektefelle ikke tillate andre å ta barna ut av staten, langt mindre landet. I disse situasjonene, kan tidligere ektefelle prøve å bruke ditt ønske om å flytte som en mulighet til å få penger fra deg. Vanlig tilbudet er at de vil la deg forlate staten, hvis du godtar å slippe alle underordnede støtte rettssaker eller eventuelle eksisterende barnet støtte domstol bestillinger. Hvis dette skjer til deg, er den mest logiske steget å gå til retten. Vanligvis, bestemmer en familie Court Judge om flytting ut av staten med barnet ville bli tillatt.


Det er ditt valg – bruke stemmen.


Forstå de praktiske grunnene bak de juridiske utfordringene du står overfor, er enklere å godta når du fullt ut forstår intensjoner bak seg. Måten loven ser det, i du tar barnet utenfor delstaten New York, du effektivt nekter din x-ektefelle sine SUONI DELLE DOLO rettigheter. Igjen, deprives dette utgangspunktet ektefellen din tidligere av en meningsfull mulighet til å opprettholde tett kontakt med barna. Du kan nå si at x-ektefelle er velkommen til å besøke når som helst, eller at du vil sende barnet tilbake til New York når som helst som din x ønsker. Og for å gjøre dette du kan til slutt være forberedt på å kjøre ungene på tvers av stat linjer, både til og fra din tidligere ektefelle hjem (som å ta en cross-country bilferie hver helg). Kanskje faktum at flyttingen ville gjøre det mye vanskeligere for ektefellen din tidligere å utøve sine rettigheter som SUONI DELLE DOLO ikke helt fukt din ønske om geografisk flytting. Du bør imidlertid forstå at en domstol må seriøst vurdere velbefinnende av barnet først og fremst.


Spesielt Vurder de følgende syv:


1. Om flyttingen ville være i barnets beste interesse.
2. Om det er mulig for ektefellen din tidligere å gjøre et lignende trekk til samme tilstand.
3. Om flyttingen innebærer en økonomisk motgang eller nødvendighet. (f.eks et jobbtilbud).
4. Om flyttingen innebærer en nye ekteskap til noen som bor i staten der du flytter.
5. Om du flytter for helse og medisinske grunner.
6. Om flyttingen vil negativt påvirke forholdet mellom barnet og x.
7. Om din tidligere ektefelle har god tro har grunn for motstridende farten.


Det er en del av dette som virkelig ikke er forstått av de fleste foreldre, er den "beste interesse Test". Denne testen er måten domstolene prøve å forstå effekten som farten kan ha på noen av din familie relasjoner. Å bestemme hva barnet som trengs mest, domstolene vanligvis se på mange ting. For eksempel om flyttingen vil skade ditt barns bånd til din tidligere ektefelle og samfunnet. Disse grunnene er generelt sett på av retten når de båndene er veldig sterk. Så hvis barnet ditt har en hard tid å komme sammen med ektefellen din tidligere (og skylden er ikke knyttet til du) er deretter disse mulighetene ikke veies som tungt.


Eksempel tilfelle.


Hvis foreldrene dine og tidligere Ektefellens foreldre er også i New York, og du planlegger å flytte til New Jersey, er det også sannsynlig at dine barn ikke vil se besteforeldrene så mye som de ville har i siste. Kvaliteten på foreldrenes forholdet lider vanligvis som følge av bevegelse. Det samme gjelder for barnet ditt forhold til sine besteforeldre. Hvis barnet ditt har en hard tid å komme sammen med sine besteforeldre (og domstolen beslutter ikke er din skyld) har du en bedre sak for å få rettens for flyttingen. Men har de fleste dommere vanligvis nok erfaring å vite når de tidligere ektefeller prøver å skade hverandre ved å foreslå eller motstridende en bolig flytte. Generelt, selv om en domstol kan nekte deg om retten til å flytte med barn, de fleste "god tro forespørsler" sjelden er nektet.


Til slutt fungerer det hele.


Til slutt, det er domstolene som avgjør, ved hjelp av advokat, (og basert på alle bevis du har) om du har vist at velferd for barnet ditt ikke vil skade ved et trekk.

No comments:

Post a Comment