Thursday, October 25, 2012

Hvordan er du ansvarlig Under Sarbanes-Oxley Act

Med passering av Sarbanes Oxley Act, ble to forskjellige juridiske ruter for straff opprettet, én for strafferettslige sanksjoner og én for sivil straff.


Sivil straff for Sarbanes Oxley Act er oppført under 15 U.S.C. §7241 (delen 302). Disse straffene er utformet for å gjøre visse full og nøyaktig finansielle avsløring er laget, og krever signering offiserer å være personlig ansvarlig for avisene de er signering av på. Implisitt under Sarbanes Oxley Act, de er enige om at de er ansvarlig for å etablere og opprettholde interne kontroller, og at de har sikret at alle bedriftens materielle informasjon nødvendig for investorer for å gjøre intelligente beslutninger er gjort kjent av interne prosedyrer av selskapet.


Dette garanterer at, i motsetning til MCI og Enron offiserene i går, morgendagens ledere ikke kan be uvitenhet. Hvis de er uvitende om de daglige økonomi til sitt eget selskap, har de ingen andre enn seg selv å skylde. Tross alt, de var de som utformet de interne kontrollene og lovet å sikre disse kontrollene arbeidet riktig.


I tillegg, under Sarbanes Oxley Act er offiserer pålagt å evaluere effektiviteten av disse kontrollene, og å rapportere på sine konklusjoner etter testing.


Delen 404 krever også som management produserer en intern kontroll-rapport for hver årsrapport for Exchange Act. Disse rapportene garanti hvert år som management signert av for ansvar på under kravene til Sarbanes-Oxley-loven. Til slutt, Kongressen har gjort SEC ansvarlig for å sikre forskrifter knyttet til disse bestemmelsene er kommunisert og håndheves.


Strafferettslige sanksjoner for brudd Sarbanes Oxley Act


Strafferettslige sanksjoner for Sarbanes Oxley Act finnes under 18 U.S.C. §1350 (delen 906). Blant dem er:


1. en varsler beskyttelse klausulen;
2. en setningsdel påkalle strafferettslige sanksjoner hvis selskaper ødelegge, endre eller skjule dokumenter knyttet til en kriminell eller sivil undersøkelse av den føderale regjeringen, eller som er knyttet til en konkurs fortsetter;
3. en setning som strekker seg strafferettslig ansvar til regnskapsførere som ikke opprettholder et komplett revisjonsspor for papir.


Føderale e-post svindel lover har blitt utvidet til å dekke mange uredelig virksomhetspraksis forbundet med Sarbanes Oxley Act og svært alvorlig kriminell så vel som sivil straffer for offiserer som sertifiserer årsregnskapet så nøyaktig når de er klar over at disse påstandene ikke.


Corporate offiserer er svært ansvarlig i mange faser av Sarbanes Oxley Act. Videre er er uvitenhet ikke en akseptabel unnskyldning. Corporate offiserer er forventet å være ansvarlig for innholdet i noe de logger av på, og hvis de ikke vet hva er i dokumentet det er ansett som for å være deres egen skyld.


Oddly, det ett elementet som ikke uttrykkelig oppført som gjør at du er ansvarlig for sivil- eller strafferettslige straffen er ikke signering av på årsregnskapet i det hele tatt. Dette kan være å hindre corporate offiserer som bestrider riktigheten av en uttalelse fra sterkt skadd av andres feil.


For å beskytte deg selv fra straffer i Sarbanes Oxley Act, bør du få noen form for trening på hvordan Sarbanes Oxley Act påvirker du spesielt. For større selskaper, komplett trening for hver del av firmaet berørt, samt total opplæring å la hver del vet hvordan Sarbannes-Oxley Act påvirker selskapet på frifot, anbefales.

No comments:

Post a Comment