Wednesday, October 17, 2012

Lovligheten av spion-utstyr

Selvsagt, mye av spion er utstyr lovlig. Den brukes av private etterforskere og bounty hunters. I tillegg bruker vår føderale regjeringen spion utstyr, som gjør lokal lovgivning håndhevelse-enheter. Så, med mange personer kan bruke overvåking utstyr, det bare er fornuftig at det er også OK for privatpersoner å egen den. For det meste, mange individuelle amatører gjøre bruk av spion ting å spille pranks på deres venner, eller for å beskytte sine hjem. Ingen av disse tingene er ulovlig (selv om du bedre være sikker på hva slags venn du spiller spøk).


Det er viktig å merke seg imidlertid at ulike land har ulike lover. Noen spion-utstyr er ikke lovlig i alle 50 av de forente stater. I tillegg overvåking utstyr ikke kan være lovlig i noen land. Med Internett så utbredt er det mulig å kjøpe nesten alt fra hvor som helst og få den levert på døren. Det er ikke ansvaret for firma som selger spion innretning for å finne ut om noen utstyr er lovlig hvor du bor. Det er opp til deg å bestemme.


I tillegg bør du hugse på at selv om det ikke kan være ulovlig å eie noen spion-utstyr, kan noen av de bruker du sette utstyret å bære juridiske ramifications. Før engasjerende i en bestemt oppgave, bør du sjekke ditt lokale, statlige og føderale lover for å sikre at du ikke er treading på forbidden bakken. Og for noen fagpersoner i visse situasjoner, hva kan være ulovlig for en tilfeldig amatør individuelle er lovlig for noen med riktig autorisasjon.


Du er ganske trygg i de fleste tilfeller når du velger å kjøpe spion utstyr. Det kan være morsomt å bruke, og den kan også beskytte ditt personvern og din familie. Men du må sørge for at du bruker den riktig. Hvis du er en profesjonell, har du noen restriksjoner på deg enn bare en tilfeldig person. Men du bør også innse at du kan operere under noen svært reell retningslinjer. Bruke spion utstyr kan være en givende og morsom tidsfordriv, og det kan gjøre en god jobb. Bare pass på at du bruker spion-utstyr på en lovlig måte.


(c) 2005 Copyright

No comments:

Post a Comment