Wednesday, December 21, 2011

Uoppdagede taktikk av en Skadebehandling Krev

Ikke du hater det når din telefoner stadig ringer med Telesalg bemanne spør Hvis du har en skade hevder? Grupper av 2 til 3 personer roaming i gatene, Smart kledd og groomed, med svart skinn mapper limping i deres arm… disse college leavers vil banke på døren din!


Hva er det de selger? Er det forsikring, elektrisitet, gass, teletjenester? Eller er et annet selskap patruljerer området 'informere' folk, de kan kreve skade for en ulykke, som ikke var deres skyld?


Et innblikk i historien til personskade krav


Det finnes ikke et tiår siden... vel ikke til slike mennesker å bli skadet. Du har en ulykke, og ingen virkelig brydde seg i tillegg til de åpenbare familie og venner. 'Ta litt medisin' eller 'har noen resten'. Selv om du ender opp i sykehus eller leger kirurgi... 'bare tar disse og du skal passe som en bjørn i et par uker'. Og det er det! Ingenting dramatiske skjedd noensinne.


Dagens generasjon


Det er reklame overalt du slår, reklametavler, Aviser, tidsskrifter, radio og TV. Noen vet noen som har en fast personskade eller en bror vet en kompis, selv min chick's brother har et firma. Så dramatisk og konkurransedyktige folk faller for sine triks. Husk før, ingen er interessert, men nå de er dine beste venner. Bekymre deg ikke, vi vil sortere det ut.


Nå, hvis bedriften mates messed opp ditt tilfelle, hva kan du muligens? Rapportere ham til sin overordnede? Det er trolig hans partner fast. Din svoger har tatt din sak, og nå kan ikke finne viktige papiret arbeid. Du ringe selskapet og vil snakke med konsulent som tok på kravskjemaet? Er han/hun fortsatt fungerer det? Du vil ha en oppdatering, men alt du får er 'vi er stilling venter på medisinsk rapporten' eller "filen er overført til en annen avdeling, jeg vil bare finne?"


Komplikasjoner etter komplikasjoner...


Husk at i de tidlige årene, slagordet "ingen vinne ingen gebyr '? "Hvis vi mister du ikke betale noe?" Du registrerer et par sider og sortert, Skadebehandling Krev er oppe og går. Strålende.


Etter måneder har gått, hører du nå ingenting. 3 måneder senere, kaller for å høre hva statusen din påstand har nådd. "Din fil opp og går, og du bør være til stede en medisinsk spesialist snart."


6 måneder gå ved endelig din medisinsk kommer. 4 måneder senere du mottar en sjekk på £ 400 og øyne størrelsen på golfballer? Hva faen skjer??


Frustrert med utligning-sjekk, du ringe selskapet for avhør. De trekke ut filen og ta deg gjennom kostnadene og hvordan de nådde et endelig oppgjør. "Men, du... "Ja, det er i svart-hvitt og du signerte det!" Men gjett hva, du er for sent, og nå vil du lære fra at feil...


Nå For den nye Trick…


100% Kompensasjon! Ja, du få alle dine kompensasjon. Utrolig, endelig en drøm...


Hva betyr det?


Når din påstand er utlignet, vil du motta full' kompensasjon penger, uten fradrag. Nå er dette smart bit... spesialisten vil utbetalingen 100% kompensasjon, men det betyr ikke at kravet ledelsen selskapet ikke vil!


På slutten av krav, ledelsen selskapet (eid av vennen mates) vil belaste deg en spark tilbake etter at du har mottatt din 100% kompensasjon. Effektivt, du får 100% kompensasjon, men når du har mottatt den, krav ledelsen selskapet vil nå ta ut sine avgifter. Smart eh??


Du fremdeles, ved lov, har 100% erstatning av spesialisten. Som er hva de hevdet, men sparke fradrag i etterpå.


Du har tatt nok slo som det er. Det er på tide å være smart! Vokt dere for 100% kompensasjon slagord flyr rundt. Hvordan unngår du dem?


Spør!

No comments:

Post a Comment