Sunday, December 25, 2011

Hva er regel 15 c 211 og omvendt fusjonen

15 c 211 ble utformet slik at rapportering fullstendig offentlige selskaper å ha sine verdipapirer sitert på Over-The-Counter oppslagstavle ("OTCBB") ved innlevering noen enkle avsløring.


Under SEC regel 15 C 211, U.S. securities megler eller forhandleren kan ikke publisere et tilbud for en hvilken som helst garanti med mindre visse opplysninger om utstederen er tilgjengelig og megler eller forhandleren har et forsvarlig grunnlag for å tro at informasjonen er riktig. Informasjon-kravet er oppfylt, enkelt sagt, hvis:


1) et registreringsdokument Securities Act (F-6, F-1) har blitt arkivert løpet av de siste 90 dagene,


2) utstederen er i samsvar med innlevering krav, og har i sine poster utstederens nyeste Årsrapport,


4) utstederen er i samsvar med regel 12g3-2(b)


5) megler eller forhandleren har på registrere informasjon knyttet til utstederen, dens verdipapirer, sin virksomhet, produkter og fasiliteter. Informasjon om dokumentbehandling, årsregnskapet for utstederen og visse andre data må også være på posten.


Skjemaet 15 C 211, også kjent som skjemaet 211, refererer til spesifikt innlevering skjemaet en mekler/forhandler må oppgi som inneholder informasjonen som er nødvendige for å publisere et tilbud på selskapet.


Omvendt fusjonen:


En omvendt fusjonen er en metoden av mange av våre små og MC selskaper å gå først offentlig, er kjøp av og omvendt fusjonen i et eksisterende offentlige shell-selskap. Dette er billig sammenlignet med konvensjonelle første offentlige tilbud (IPO). Dette er også en forenklet raskt spore metode som et privat selskap kan bli et børsnotert selskap.


I en omvendt fusjon fusjonerer en privat operatørselskapet med et offentlig selskap som har lite eller ingen eiendeler, og heller ikke kjente gjeld ("skall"). I noen sjeldne tilfeller må skallet noen mengde kontanter resterende for investeringer i nye enterprise. Offentlig aksjeselskap kalles et "skall" siden alt som finnes i opprinnelige selskapet er bedriftens skall strukturen og aksjonærer. Privat selskap-eiere få flertallet av skall corporation's stock (vanligvis 90-95%) gjennom en ny utgave av lager for private foretak eller aktiva.


Public corporation vil normalt endre navn til privat selskapets navn og velge en ny styret som vil utnevne offiserer. Public corporation har vanligvis en base av aksjonærer som er tilstrekkelig for å møte kravet til 300 aksjonær for eventuell inntak til tilbud på NASDAQ SML markedet eller American Stock Exchange (Hvis det private selskapet økonomiske tilstand substantiates andre NASDAQ eller AMEX krav), selv om noen skall har så få som 35-50 aksjonærer, og står oppført (eller kan søke om oppføring) på OTC-oppslagstavle eller NQB Pink Sheets.


For mer informasjon kan du besøke: www.genesiscorporateadvisors.com

No comments:

Post a Comment