Tuesday, December 6, 2011

PPH og hvorfor du trenger en advokat.

Ditt største sannsynligheten for å få en triumferende sak for en PPH rettssak er Hvis du har tatt Fen-Phen (Fenfluramine og Phentermine) for å miste vekt. Fen Phen regulerer serotonin i kroppen til å påvirke de trenger å spise. Forhøyede nivåer av serotonin kan disapprovingly påvirke de hjertet på en slik måte som å skade den. Antar du har PPH forårsaket av utnyttelse av Fen-Phen, symptomene ville omfatte, men ville ikke være innskrenket å briefness av pusten og overkroppen smerter. Fen-Phen kan selv årsaken hjertet ventiler å gi bort, noe som resulterer i kravet om å handle de skadde hjertet-ventilene.


I tillegg til bruk av Fen-Phen, kan Redux også ha forårsaket skade som ville bli virkeliggjort for å være det samme som folk som kan ha brukt Fen-Phen. En juridisk PPH søksmålet kunne være arkivert med din advokat eller advokat når de forårsake for montering PPH er fra en konsekvens av å ta Fen-Phen eller muligens Redux.


Hvis du har brukt Fen-Phen eller Redux, og du tror du kan ha PPH, ville det være smart å ringe din advokat å snakke om de juridiske alternativene du har, siden du ville bli ganske kvalifisert til å PPH sak. Det ville være en sivil sak, noe som betyr at et offer ville være i stand til å komme tilbake skader LED av etter å ha tatt disse på forhånd sa legemidler. Dette kan bestå av terapeutiske utgifter, tapt betale, din mulig inntekt mistet, smerte og kvaler, og de slektninger kunne aften bli gitt et økonomisk beløp i en sak som PPH endte opp med å være dødelig til pasienten.

No comments:

Post a Comment