Friday, December 2, 2011

Når du trenger en personlig skade Attorney�

Vi har alle sett annonsene for en personskade advokat på TV, på reklametavler og i aviser, men når bør vi vurdere rådgivning personskade advokater? Personskade krav kan gjøres når en person lider skade gjennom uaktsomhet fra en annen person. Uaktsomhet er når en persons handlinger anses for å plassere en annen person i urimelig risiko. Hvis denne uaktsomhet fører til en ulykke er det en sak for en personlig injurie sak.


Typer personskade.


Personskader kan være nesten alt som fører til skade. Om dette er en bilulykke forårsaket av en annen driver, eller om du skli og falle mens shopping eller selv på jobb disse er alle sannsynligvis årsakene til personskade krav. Tripping over dårlig lagt baner slabs, kan det føre til en vellykket personskade krav. Hunden biter, asbestos sykdommer, krasj mens på offentlig transport eller enhver ulykke som fører til legemsskader kan bety at du er berettiget. En personskade advokat vil kunne gi deg råd om du har en sak eller ikke.


Omfanget av din påstand er vanligvis avhenger av alvoret av din skade. Du har rett til å gjøre krav for tap av inntekter, så vel som kompensasjon for kroppslige skader og emosjonell bekymring. I noen tilfeller, for eksempel asbestos sykdommer, rett familien din til å gjøre krav på dine vegne.


Hva de skal gjøre.


Hvis du har vært involvert i en ulykke, er den første tingen du bør gjøre kontakter en advokat for personskade; de vil kunne gi deg råd om du har rett til regresskrav personskade eller ikke. Disse konsultasjonene er vanligvis gratis og ganske ofte en personskade advokat ikke tar noen penger med mindre de vinne kravet.


Smerte og lidelse forårsaket av mange ulykker kan være lenge varig og ikke bare fysisk men følelsesmessige og mentale også. Det kan ta måneder eller til og med år å gjenopprette fra den kval forårsaket av noen skader.


Familie og venner kan bli påvirket også, mentale kval for dem å være nesten traumatisk som det er for deg. Du må kanskje kort- eller selv langsiktig omsorg. Ikke alle skader er kortsiktig. Mange personer som har jobbet med materialer som inneholder asbest på 1900-tallet har utviklet Lungekreft eller mesothelioma. Disse er begge svært alvorlige sykdommer som kan ha uønskede påvirker hele livet og muligens føre til død.

No comments:

Post a Comment