Sunday, December 18, 2011

5 Tips for å unngå en DUI overbevisning

Hvis du noen gang er pågrepet for drunk driving (også kalt DUI for "kjøring under påvirkning" eller DWI for "kjøring mens beruset"), opplevelsen starter med en offiser stopper du på grunn av noen tvilsomme drivende mønster eller muligens fordi du oppstått en DUI "edruelighet checkpoint", eller du var involvert i en ulykke. Tollerne tilnærming din bil, og spørre noen spørsmål. Du vil deretter bli bedt om å utføre "felt edruelighet tester". Han kan også be deg om å puste inn en håndholdt enhet, teknisk kalles en PBT eller "foreløpig pusten test". Du vil deretter bli arrestert. På vei til politistasjonen, blir du bedt om å sende til en pust eller blood test-- og fortalte at hvis du ikke gjør det, vil ditt førerkort suspenderes.


Hva bør du gjøre og si under alt dette for å minimere risikoen for en kriminell overbevisning og en lisens suspensjon?


1. Høflig avta å besvare eventuelle spørsmål uten en advokat som er tilstede. Det er en hovedregelen i juridiske sirkler at bare incriminating setninger er inkludert i politirapporter og senere testified til i retten; setninger som peker til uskyld er alltid ignorert, glemt eller feiltolkes. Bluntly sagt, uansett hva du si nesten aldri vil hjelpe deg, og kan bare skade deg.


2. Utelat å ta noen såkalte felt edruelighet tester. Disse er teoretisk ment å bestemme verdifall, men faktisk er utformet for svikt. I de fleste tilfeller har offiseren allerede gjort beslutningen om å arrestere og er bare gå gjennom bevegelser og samle ytterligere bevis for å fremme sin sak (han er den som avgjør om du "pass" eller "feil"). I nesten alle landene trenger du ikke å sende til dette "testing". Det er usannsynlig at tar det vil endre den offiseren beslutning arrestere.


3. Avslå å ta en "PBT" (foreløpig pusten test). Disse håndholdte enheter er båret av offiserer i feltet for å avgjøre om å arrestere eller ikke, og er svært unøyaktig. I de fleste stater, drivere er ikke nødvendig å sende til disse testene (i noen de er nødvendig hvis du er under-21). Selv om de fleste stater innrømme resultatet av disse testene i bevis for bare å vise tilstedeværelsen av alkohol, at noen de ikke kan bevise faktiske blod-alkohol-nivå.


4. Du velger blod, pust-- eller nekte å ta noen kjemiske test? Dette er en sak til sak beslutning, og innebærer en rekke hensyn. Først, selv om blod tester er gjenstand for mange mulige feil, de er vanligvis mer nøyaktig enn såkalte "breathalyzers"; Hvis du føler deg ditt blod alkohol nivå er nedenfor. 08%, så du vil kanskje velge det blod testen. For det andre, om du vil sende til testing på alle krever noen kunnskap av din stat lover--spesielt, konsekvensene av å nekte. Hvis den økte kriminelle straff og lisens suspensjon ikke oppveier mulig nytte av depriving rettsforfølgelse av blod alkohol bevis, kan du ønsker å nekte. Husk at rettsforfølgelse vil belaste deg med to offenses, DUI og kjøring med over. 08% blod-alkohol; uten å en blod eller pusten test, han ikke kan bevise det. 08% lading, og det vil være ingen kjemiske bevis til å bekrefte den offiseren vitnesbyrd. Du bør også innse at i mange stater kjemiske bevis på et meget høyt blod alkohol nivå, si. 15%, kan utløse straffer.


5. I nesten alle landene, ditt førerkort umiddelbart fryses hvis enten (1) kjemiske tester resultatene. 08% eller høyere, eller (2) du nekter å sende til testing. Du har rett til en høring i konkurransen denne administrative suspensjon, og det er mange mulige forsvar, mange av dem teknisk i naturen. Denne høringen er vanligvis atskilt fra de kriminelle proceedings, og involverer forskjellige prosedyrer og problemer enn i retten; Det er ikke uvanlig å miste den kriminelle saken, men vinne suspensjon hørsel. Men som de fleste motorkjøretøy avdelinger ikke vil virkelig tid og utgifter om å tilby disse hearings, pleier de å gi en meddelelse om høyre begravet i fine print som er gitt til pågrepne. Den kritiske informasjonen er krav som en faktiske behovet for å høre må gjøres ved arrestee--vanligvis innen ti dager i kalenderen. Hvis du ikke kommer i kontakt DMV innen ti dager, mister du alle rettigheter til en høring--du kan ha uansett hvor godt et forsvar. Tips 5: Få en advokat umiddelbart, eller ringe deg-- og kontroller at du senere kan bevise du foretok samtalen i vinduet ti dag!

No comments:

Post a Comment