Thursday, December 15, 2011

9 Argumenter for og imot av en kompensasjon krav

Gjør en kompensasjon krav ser ut enkelt og lurt i begynnelsen... men som tiden går, du oppdager fanger og avgifter. Men etter som tid det for sent! For sent, spesielt hvis medisinske er gjort...


Krav-kultur kom, og det var kaos. Dør canvassers og telesalg, banket og ringer konstant for skade hevder. Har du hatt en skade? Har du hatt en ulykke i de siste 3 år? Det gikk ballistisk, nye selskaper som er under utvikling og nye triks kom på plass som ville arbeide mot deg.


9 Argumenter for og imot...


Selgerne


Unngå disse menneskene som stopper deg i gatene, shopping center eller på sykehusene! De gir ikke en jævla om deg og sikkert gi ikke en kaste hva utfallet blir av Skadebehandling Krev. De arbeider på en bakgrunn.


Avtalen


Hadde du noen gang forstår hva som ble sagt før du undertegnet avtalen? Jeg tror ikke. "Ikke bekymre deg det betyr ikke noe, selskapet vil kontakte deg og sortere det ut '. Gjorde de noensinne? I dag er det så mye sjargong, i.e. crap, der ute at mange mennesker bare overse krav om erstatning selv om de har en skade.


Banken


I begynnelsen var det alltid en hjelpende hånd med dine krav til den ble utlignet med forsikring og lån fradrag. Policyer ble tatt ut i tusenvis som avfyres tilbake. Og Gjett hvem som gir økonomisk finansiert policyer? BANKENE!


Lånet


Et lån avtale å finansiere et krav er unødvendig, men selgerne hevder ' ellers er det ikke mulig å bli kompensert og må du gaffel ut et par hundre forhånd å komme i gang ". Lønnstrekket er fantastisk som interessen akkumuleres over perioden av krav. Det kan vare opp til 2 år, og det blir trukket fra din kompensasjon.


STOR & liten bedrift


Det hjalp ofrene som ble trukket fra deres kompensasjon, men sikkert hjalp de store selskapene som har nå erklært konkurs med millioner scoped' fra sine ofre. Men i dag du har mindre selskaper gjør en lignende knep, vi vil gjøre dette, og vi vil gjøre det... med sine tekniske ordlyden.


Du får forvirret akkurat som mat, så mange calories, protein og fett. Det er så mye annonse går rundt du nettopp tror glemmer det, hold deg til hva vi normalt gjøre.Ingenting!


Loven


Kompensasjon er en Rettighetsdokument ved lov, for utgivelsen av midler til den skadde for å være involvert i en ulykke eller blir skadet noen form. Ulykker oppstår, som er livet som ingen er perfekt. Men med media å fylle våre hoder med forskjellige slagord, overskrifter og eksempler, får vi mer forvirret selv når det betyr samme.


Media


På TV er det nye annonsører viser ofre for ulykker og hvordan de har hatt en ulykke. Men hva de ikke innser er hver ulykken er unik, så hvorfor portrettere ofre så lykkelige som de kunne være med sine utbetalinger. Tenk deg at du gjør det? Det er en marketing stunt. Men dessverre mange faller for den.


Advokat


Spesialist jurister i påstander bør bare håndtere ditt tilfelle, ikke en advokat med en kommersiell bakgrunn. Så trenger du en advokat med erfaring i det aktuelle feltet for å håndtere en skade eller ulykke-krav.


Internett


Bla gjennom fra ett område til et annet er ikke kommer til å hjelpe. Du vil være der hele natten, hele uken, alle måned eller hele året og likevel aldri gjøre krav om erstatning. Sine tekniske sjargong, alle bety noe lignende. Vi vil gjøre dette, og vi vil gjøre det. Du kan finne noe enkelt som vil hjelpe.


Nå som du er rettet med slik kunnskap, gjøre du selv en begunstige?


Bruke den!

No comments:

Post a Comment