Tuesday, December 13, 2011

Innlemming Tips � bruk av store forbokstaver

Stor forbokstav i en ny forretningsenheten er et avgjørende trinn i prosessen formasjonen. Mislykkes å ta skrittet kan føre til alvorlig juridisk problemer hvis enheten er noen gang sued. Så, hva er stor forbokstav og hvilke skritt må være tatt?


Stor forbokstav i firmaet


"Stor forbokstav" egentlig refererer til finansiering til firmaet. Kort sagt, gir du substans til entitet i form av penger eller eiendom. Vanligvis fungerer finansiering prosessen på to måter.


Corporate lager


Du må eie aksjer i et selskap til å bli vurdert en aksjonær. Du er allerede kjent med dette konseptet Hvis du handle på aksjemarkedet. For eksempel, anta du kjøpte aksjer i Sirius Radio i påvente av Howard Stern flytte til stasjonen. Du kjøpte aksjer gjennom en megling og avgang kjøretøyet ved å utveksle penger for aksjer. Teknisk, du er en aksjonær i selskapet. Din egen corporation er ikke annerledes.


Det faktum at du har betalt penger for å ha et aksjeselskap dannet gjør ikke du aksjonær. Du må utveksle eiendom, kontanter eller services for å hente lager fra enhet. Bare da er du en aksjonær i entiteten. Dette er lettere forklart med et eksempel.


Anta at jeg starter en bedrift for å gi konsulenttjenester til andre bedrifter. Selskapet dannes med 10.000 aksjer, og jeg skal være den eneste aksjonæren. Jeg har penger og visse ressurser som jeg kommer til å bruke som en del av virksomheten. Jeg velger å utveksle $3000, en kopimaskin, faks maskin- og datautstyr for aksjer i entiteten. Denne utvekslingen skal reduseres til å skrive, men vil utgjøre store bokstaver for corporation.


Corporate lån


Du kan også låne penger til bedriftsenhet for kostnader forbundet med oppstart. Det er ingen forbud mot en aksjonær å gi penger til en bedrift. Lån-prosessen skal ikke helt erstatte kjøp av aksjer. Fra en moms perspektiv, kan å dele din forbokstav i et delvis lån imidlertid ha klare fordeler.


Utilstrekkelig store/små bokstaver


Staten lover styrer dannelsen av en bedrift. Uunngåelig, disse lovene fastsatt beløp eller formler for å bestemme minimum bokstaver-beløpet som kreves for en bedrift. Du må kontrollere lovene i staten for å finne ut hvor, og kontroller at du oppfyller minimumskrav bidrag.


Riktig kapitalisere du corporation kan resultere i katastrofe hvis enheten er noen gang sued. Enkelt sagt, kan suing partiet argumentere at mangelen på bruk av store forbokstaver betyr corporation var aldri en levedyktig enhet fordi det hadde ikke nok midler til å tilbake gjeld forpliktelser. Argumentet blir komplisert, men nok til å si du er i alvorlige vanskeligheter Hvis en domstol enig med argumentet. Vanligvis, domstol vil "satt" bedriftsenhet, utsette hver aksjonær, direktør og offiser av risikoen for personlige ansvar. Et slikt scenario vil åpenbart være en katastrofe.


Til slutt


Hvis du har kjøpt et selskap fra online-tjenesten, har du arbeid å gjøre. Kontroller at du bestemme kravene til minimum bokstaver inne din begrunne og overholde dem.

No comments:

Post a Comment