Friday, December 23, 2011

Ulykken på jobb - hvem er ansvarlig; Du, eller selskapet?

En ulykke på jobb er umulig å unngå! Hvis det skjer, skjer det. Det er noe du ikke planlegger, og det er en hendelse som du har til å leve med. Det er over 70% av befolkningen som arbeider på virksomhetens lokaler, hvis ikke, det er business transporter. Så Vær advart nå ulykker aldri sove.


Arbeid ulykker er ikke vanlig som det er en stor innvirkning fra helse og sikkerhet. Sjekker blir utført med jevne mellomrom, for å sikre en arbeidsplass er gratis fra farer, for å forhindre ulykker. Hvis imidlertid de oppstår, årsaken til ulykken er undersøkt, og fremtidige forebygging er utført. Så er det alltid en stor hjelpende hånd fra Health and Safety Standards.


Hvis det oppstår en ulykke på jobb, er det pinlig. Kolleger kan ikke tro det som skjedde med deg og bli mer precautious med sin rolle. De synes synd på deg for nå, ikke er i stand til å fullføre competently din rolle. Slik at de gir deg en hånd. Først det er anger rundt... det blir en forståelse kultur.


Etter en stund blir det vondt, spesielt for dine kolleger som holder å sette en stopper jobben sin for å hjelpe deg. Frustrasjon oppstår, og i deres hoder de tenker. ' Nå han tar den ****!' Men du er ikke! Du er den som hadde ulykken på jobb og kroppen din Velkommen skader på forskjellige måter til andre. Etter en stund spenning samler i atmosfæren og nå du er rapportert til veileder og disiplinære tiltak er like rundt hjørnet.


Du føler la ned. I et miljø med arbeidsplassen er business business, uansett hvem du er. Har du ditt eget mål og tidsfrister for å oppnå. Hvis de ikke er oppfylt, vil du sette din posisjon på spill. Dette er spill for enhver bedrift. Alle arbeidervern har en familie å mate, så de trenger arbeid for å oppfylle disse kriteria.


Sette også en ulykke på jobb kan muligens spill din posisjon. Det kan hindre du gjennomføre ditt 'full' ansvar. I utgangspunktet alle forstår, men etter en stund de tenker "det var bare en liten fall". Men bare du vet det var ikke bare en liten fall. Det har ikke bare gjort en justering til arbeidslivet, det også messed opp livet ditt sosiale og familie. Du kan ikke sove, dusj riktig, spille idrett eller selv ha sex. Men bare du ser denne side av bildet, ikke dine kolleger. De bare ser deg på jobb.


Tilbake til arbeidslivet... over tid, veileder nå rapporterer du til personen ovenfor og du venter bare på ditt navn skal kalles for å se overordnet. Nå kommer det å treffe deg. Du få er enten, blir lagt utenfor, degradert eller overføres til en annen avdeling. Dette er hvor det vondt mest. Ledere kan ikke gjøre noe, men ta nødvendige tiltak for å sikre din posisjon er fullt' møte sine mål.


Men han er din beste venn... så det ikke er hans selskap, og selv om din beste venn ikke tar tiltak mot deg, noen over sin rangering tar tiltak mot ham. Så uansett noe vil skje med din rolle. Husk at hvis en bedrift ikke oppfylle sin rolle å tilby produkter og tjenester til dens ' kjøpere eller brukere deretter definisjonen av virksomheten er ikke oppfylt.


Så nå hva... er du tenker en ulykke på jobb hevder? Det har vært 11 måneder siden din skade, og nå er du tenker på deg en skade hevder!? Hvis du tok handlingen på de tidlige stadiene av ulykken, nå ville du ha vært i en bedre posisjon.
Det skjer likevel hele tiden. Arbeidstakere tror', vært med selskapet for så lenge de ikke vil gjøre noe opprørende. Vel kan ikke du forutsi fremtiden, og heller ikke kan de. Men hva de kan forutsi er arbeid ytelse, fortid, nåtid og fremtid. De Vær fremtiden for sin virksomhet, og du bør forutsi fremtidige arbeid.


Men du er redd tenkning som vil være den brød earner Hvis du mister jobben din. La oss tenke som i et minutt, men først la oss sette kortene på bordet...


Gjøre feil er vanlig praksis som du vet, nobody's prefekt. Alle lærer av feil og sikre at de ikke gjør 'samme' feil på nytt.


Uansett, du gjør en feil på jobb, du får beskjed, lage en ny, du bli fortalt igjen. Nå hvis du holde gjør feil over tid, kommer hva faen tror til å skje. Din overordnede skal begynne å se over din posten og starte disiplinære tiltak mot deg. Første verbalt, deretter skriftlig. Teser ikke er like ' feil, men de er gjort i henhold til din overordnede. Tenk på det på denne måten, hva skjer hvis din overordnede gjør en feil, hva vil han gjøre? Husk at du kan bare rapportere til veileder, det er ingen kontakt mellom deg og hans tilsynene!


Tilbake til å gjøre feil... Hva skjer hvis selskapet gjør en feil...?


Stakk er ikke du... du kan ikke tenke for mye Dessuten gjør en klage.


Hvis det skjer en ulykke på jobb, det blir logget, og avhengig av hvor alvorlig du ser i øynene av selskapet, vil du bli 'vennlig' gitt dager eller uker av. Å få kompensasjon for sykelønn, som du vet ikke mye! Skaden påvirker din "life", ikke bare arbeidet ditt og selskapet gir deg et par dager å gjenopprette. Nå er det en spøk!


Du må gjøre en ulykke på jobb hevder uansett hvilken handling som utføres mot. hvorfor? Dette er bare "kraftige" løsningen du har over selskapet hvis de gjør en feil.


Nå er du både seiling i samme båt.

No comments:

Post a Comment