Tuesday, December 27, 2011

Personskade-advokat - her er 7 Tips for å hjelpe deg med å leie en god advokat

Du trenger å ansette en personskade advokat Hvis du lider skade som resulterer i betydelige skader. Men i en bestemt by, er det sannsynligvis over 20 sider av personskade advokat oppføringer i telefonlisten. Hvordan kan du velge riktig? Hva vil du se etter? Hvilke spørsmål bør du spørre?


Her er 7 ting du bør vite før du ansetter skade-advokat...


1) Jo raskere leie du din advokat bedre. Begynne å se for personskade-advokat innen en uke eller to etter ulykken. Hvis du ikke er i stand til fysisk bør du ha en venn eller en elsket én start leter. Jo før begynner du å bygge ditt tilfelle bedre.


2) Leie personskade advokat som spesialiserer seg på din bestemt type skader. Gjør leksene dine før du signerer retainer-avtalen. På webstedet for firmaets og lese opp på sin historie og hver advokat biografisk informasjon. Spør advokat for noen referrences, og anmode hvor mye erfaring de har i behandling av saker med lignende skader. Hva betalingsdato awards gjorde de får i disse tilfellene?


3) Har et ansikt til ansikt møte med din potensielle advokat. Personskade-advokat skal være din nærmeste rådgiver i denne vanskelige perioden. Du må føle deg komfortabel og stoler på din advokat. Den eneste måten du får en følelse for advokaten er ved å ha en sitte ned å diskutere saken. Noen gode personskade advokat vil gi deg en førstegangs konsultasjon uten omkostninger.


4) Leie en advokat som vil ta ditt tilfelle basert på et alternativ gebyr. Dette betyr at din advokat ikke vil få betalt med mindre du får betalt. Han vil ta hans avgift ut av pengene du mottar for din skader. Du kan forvente at din advokat å ta om lag 33% av din endelig oppgjør - som er etter at utgifter er tatt på toppen. Kontroller at du forstår betalingsform før du signerer retainer-avtalen.


5) Beware av ambulanse chasers. Målet med disse advokater er å få mange mindre personskade tilfeller og slå dem raskt - de gjør sin fortjeneste fra høy omsetning. Så naturlig de ikke vil sette så mye tid og krefter i hvert tilfelle som de skal. (Hvis du leter etter en rask bosetning være forberedt på å godta mindre enn hva ditt tilfelle er virkelig verdt.)


6) Leie en advokat med en god Martindale Hubbell rating. Denne tjenesten evaluerer advokater i USA og Canada basert på fagfellevurdering. Deres hjemmeside, Martindale.com har en nyttig advokat locator-tjenesten, og vil forklare Rangeringssystemet.


7) Alltid være helt åpen og ærlig når diskuterer ditt tilfelle med en advokat. Fortelle advokaten så mye som mulig om hva som skjedde. Prøv å huske alle detaljer. Noen dokumentasjon og bilder du har skader og behandling vil være en stor hjelp når du evaluerer ditt tilfelle.


Bonus Tips:


8) Aldri gi en innspilte-setning med en representant fra en hvilken som helst forsikringsselskapet før du har konsultert en advokat. Når Rep ber om en bare si "jeg ikke er forberedt på å gi en uttalelse på dette tidspunktet." En innspilte setningen kan brukes som bevis og hvis du ikke er forberedt du kan overse viktige detaljer. Noe du savner (eller uriktige opplysninger) kan brukes mot deg i forhandlinger for utligning og i rettssaken.

No comments:

Post a Comment