Saturday, December 10, 2011

Juridiske gjeld Collection triks

Hvis en kunde skylder pengene dine lokal virksomhet, er det vanskelig å ikke føle deg sint, som om du vil gjøre noe for å få pengene dine tilbake. Men dagene i går alle ut å samle på en gjeld.


Den Fair Debt Collection Practices Act, utformet for å beskytte forbrukere mot trakassering og trusler, setter fast begrensninger på hva du kan gjøre for å samle inn en gjeld fra en forbruker. Føderale gjeld samlinger loven forbyr selv praksis som var en gang det er standard, og som du ikke kan vurdere trakassering i det hele tatt.


I tillegg, som en lokal bedrift har du en enda kraftigere grunn til å være særlig forsiktig med juridiske gjeld samling problemer. Du har noe mye mer verdifullt på spill enn en rettssak: virksomheten din omdømme i samfunnet.


Juridiske gjeld innsamling beste praksis:


Det er mange artikler på nettet som lå i vanlig engelsk hva Fair gjeld samlinger Practices Act sier du kan og ikke kan gjøre. Bare for å gi deg en ide om lovens krav, er her noen av de største:


-Ikke fortelle noen tredje part om gjeld (unntatt samling byråer, samling byråer eller debitors advokat).


-Ingen kall på telefon 9 pm - 8 am, eller ringer gjentatte ganger på en måte som er irriterende.


-Ingen postkort eller konvolutter som nevner gjeld.


-Nei trusseler å ta handlinger du ikke kan eller vil ikke virkelig ta, for eksempel å gripe eiendom, i tilfelle av en usikret gjeld.


-Ingen misrepresenting selv (f.eks, "Hei! Dette er utgiverens Clearinghouse konkurranser. Kan jeg snakke med John?").


-Ingen betale ned gjelden med betalinger som kunden har regissert brukes på andre gjeld


Tips og triks for juridiske gjeld samlinger:


Med alle disse grensene på hva du kan gjøre for å samle inn en gjeld, hva kan du gjøre lovlig?


-Snakke med debitoren personlig på telefon; sannsynligvis han eller hun ønsker å betale, men er i hans eller hennes hodet. Begynne med å spørre hva tilfellet har holdt ham eller henne fra å betale. Tilbud om å sette opp en nedbetaling plan.


-Du bør både send brev og lage telefon telefonsamtalene. Mange mennesker vil bare svare på ene eller den andre.


-Dokument hver del av samlinger-prosessen. Ta notater for hvert kall og beholde en kopi av hver bokstav. Hvis gjelden does noen gang gå til retten, vil du ha bevis du handlet lovlig.


-Se i rapporteringen gjeld til kreditt byråer. Hvis du kan, og er villig til å gjøre det, kan du fortelle debitoren at hvis du ikke betaler, vil det påvirke sin kredittvurdering.


-Beste tipset av alle: overlate jobben til en dedikert inkassobyrå. Tjenester for små bedrifter gjeld samlingen starter på så lite som $20 per gjeld. Kampen for å få betalt er en kamp som ingen virksomhet bør ha å involvere seg i.


Dessverre er gjeld samlinger en del av virksomheten. Bare pass på at for lokal virksomhet gjeld-samling etterfølges lov til brevet, eller søksmål kan bli en del av virksomheten din, også.

No comments:

Post a Comment