Sunday, December 4, 2011

Hvordan å gjøre en vellykket Road ulykken Krev

Alle prøver å oppdage en perfekt løsning for å forfølge en ulykke hevder at har dusjkabinett. Hvis du lære triks før de er gjort mot deg, hva er sjansene for suksess?


Hvor lenge kan du lime øynene til veien for en lang reise? Det kan være kjedelig... veldig kjedelig. Sliten, utmattet, knust men fortsatt kjøring mot målet. Du planlegger alltid for en trygg reise, men somethings gå alltid ikke i henhold til planen. Bilen bryter ned, ellers oppstår det en ulykke. Dette er nå mer ødeleggende på en motorvei enn på en vanlig gate road og de siste ting som vil krysse ditt sinn er en veien ulykke hevder!


I det første instinct, vil du tenke hvordan kunne det ha skjedde eller hvor dum at det var andre personen. Du ønsker det ikke skje. Dernest, du er skadet, og for det tredje, det kommer til å ta et par timer før din familie finner...


Allikevel tilbake til scene er du bekymret over andre liv som er involvert i ulykken. Mens dette skjer, har folk på baksiden av trafikken ikke en anelse om hva som har skjedd 3 miles opp.


Politiet, brannvesenet og ambulanse mannskap har bare zoomet forbi dem, og de vet det er tenkt å være et par timene vent. Windows går opp, air condition er aktivert og musikken spilles...


Nå ikke var dette planlagt


Uhell skjer i tusenvis vi ikke engang vet lokalt noen ganger. Men folk enten er alvorlig skadet og er lidelse. På tiden ønsker de bare å gjenopprette fredelig. Men det er ikke alltid tilfelle. Når en krav management selskap hører om ulykken, av hvem, hva og hvor, de jag for å undersøke.


Deretter vil du høre alle slags dritt, for å få deg til å signere noen papirer for skade, bilen og utvinning. 95% av tiden er det en blag (lie)! Da de vil følge deg til sykehuset eller finne ut hvor du bor. Men siden hendelsen er i slike spenning, krav selskaper mas på deg, politiet breathalysing du og all støyen gir deg hodepine... beklager, migrene. Du vil bare ha fred og ro.


En ulykke i veien er aldri den samme


.. .therefore en veien ulykke hevder kan aldri bli den samme. Det er unikt. Men du kan få selskaper sier samme for deg som de gjorde på forrige ulykken scene. Vi vil gjøre dette for deg, og dette er hva du får betalt.


Tenk på det...


Hvis en person har mottatt XXXX beløp i erstatning, som egentlig betyr at du får det samme? Jeg tviler på det! Det er en selger teknikk. Vedkommende kan ha vært en kvinne, to ganger like gammel som du bærer briller, har høreapparat, og denne listen kunne gå på...


Ikke gi etter for disse menneskene, søker ekspert råd først før signering noe, selv til ditt forsikringsselskap. Forsikringsselskapet ser etter deres lommer og krav Eiendomsforvaltning selskaper etter deres. Det er veien ulykke kravskjemaet, så Tenk før du handler!


Krav få ikke avgjort over natten, eller i et par uker som noen kan kanskje si. 'Vi vil avgjøre ditt tilfelle i 4 måneder'.Fristende, er det ikke?


Det tar tid for undersøkelse å fullføre fra Fastlegen din (for omfanget av skader), politiet (posten til ulykken, men ikke alltid obligatorisk) og mest tid forbrukere, forsikringsselskapene. Folk som betaler deg!


Bokstaver gå bakover og videre, tar tid, men noen jurister-panelet kan gjensidig arbeider sammen for å fremskynde prosessen. Jurister som er spesialister i ulykke tilfeller og har utmerket kunnskap er i stand til å forfølge raskt i disse sakene.


Du kan gjøre en vei trafikk ulykke kompensasjon hevder selv om du er en passasjer, syklist eller fotgjenger. Gjøre et klokt valg og ikke faller for 'triks'!

No comments:

Post a Comment