Friday, December 16, 2011

Lær mer om den forferdelige sannheten og harde fakta om drukket bilulykker

Ett minutt din i baren, etter å ha et par latter med noen du nettopp møtte. Flirting stiger som dere begge chug ned din drinker. Som du drikke mer, du blir dristigere, så er den andre personen. Dere begge har nå en roaring god tid. Som natt slutter, utveksle tall, si din goodbyes, og du kan komme til biler. Det er da kveldsdrink ender, sannsynligheten for at du vil ende opp i et sykehus er langt større enn de andre bilistene på veien, og oddsene er du vil føre til ulykken. Drikking og kjøring aldri samsvarende, kan du aldri har sjansen til å ringe opp nummeret du har fått fra personen i baren.


Faktisk beruset kjøring er den ledende årsaken til motorkjøretøy mishaps over hele verden. Faktum, motorkjøretøy ulykker er den ledende dødsårsaken i USA for personer under 34 år gammel. I utgangspunktet, jo mer du drikke den mer sannsynligheten for at du får i en ulykke Hvis du kjører. Løpet ferien, vehicular ulykker stige dramatisk på grunn av alle drikking og feiring.


Blitt har vedtatt lover for å bremse tilfeller av drunk driving. De fleste stater har lover som forbyr en person som har drukket over en viss grense fra kjøring. De fleste stater har en BAC-grense på 0,10 prosent mens noen har senket det til 0,08 prosent for drivere 21 og over. Noen yngre bør ikke engang være å drikke. BAC (blod alkohol konsentrasjon) er forholdet mellom alkohol til blod av kroppen. BAC brukes som prosent av mengden av alkohol i hver deciliter av blod.


Som mer alkohol er konsumert risikoen for å få til en vehicular ulykke Hvis personen-stasjoner vokser. En mann som veier ca 160 pounds ville for eksempel ha en BAC av 0,04 en time etter drikkevann to øl. Det er fortsatt måte under grensen med kjøring under påvirkning, men sannsynligheten for å få til en ulykke er 1,4 ganger mer sannsynlig enn noen som ikke har hatt en dråpe. Legge til to flere øl og deretter sannsynligheten går opp ti ganger. Gjøre det en seks pack med to mer øl, drinker når grensen av 0,10 BAC og risikoen er nå 48 ganger mer som ikke drinker. Legg til to mer for veien og du nå 0,15 BAC godt over den juridiske limit og risikoen er nå 380 tider enn abstainer. Drunk driving er aldri et alternativ.


Kjøring krever full oppmerksomhet og motoriske ferdigheter som personen. Din hånd og øye koordinering er avgjørende som ferdighetene. En driver's evne til å dele hans eller hennes oppmerksomhet til flere visuelle opplevelser er drastisk kutte som nivået av BAC vokser. Informasjonsbehandling, reaksjonsevne, oppmerksomhet på veien, kjøring ferdigheter og alle aspekter av psychomotor ytelse reduseres meget sterkt med en høy grad av BAC.


Hendelser av drunk driving med personer under 21 år har vært skremmende. Mange skylde dette på det faktum at på grunn av den unge alderen sine ferdigheter er minutt. Inexperience og alkohol blande ikke frisk med drunk driving. Med handlekraftig ungdom og deres eventyrlystne spunk er drivende drukket aldri et alternativ. Unge mennesker har en tilbøyelighet til å ta risiko når du kjører, som setter farten opp, og de har tendens til å over estimatet situasjoner eller under. Det er ulovlig for de under en alder av 21 drikking alene. Det faktum at de er mindreårige drinkers øker risikoen for å bli involvert i vehicular ulykker.


Mange lover har blitt pålagt for å bidra til å redusere drunk driving relaterte vehicular ulykker. Straffer og juridiske sanksjoner er overlevert til de dømt for drunk driving, dette fungerer også som en advarsel til de som drikker og stasjonen. Når en person er fanget inkluderer beruset kjøring og dømt, straffer og sanksjoner suspensjon av lisens til å drive. Du må kanskje også betale et visst beløp. For gjentatt lovbrytere, fengsel tid kan også bli inkludert og permanente suspensjon av lisensen kan gjøres. Det er også påbud av måtte delta på seminarer om drunk driving.


Mange lover har blitt vedtatt for å hindre drunk driving og heldigvis antall drunk driving relaterte ulykker har falt. Drikker kan være en fin måte å feire eller pass tid unna. Men hvis du har tenkt å drikke, må du kontrollere at du har en utpekt sjåføren, eller bare ta en taxi hjem. Ingen prisen er for høyt for en persons helse. Uansett hva årsaken er for drikking, komme aldri bak et hjul.

No comments:

Post a Comment