Thursday, December 29, 2011

Aviation advokat: Om passasjer, Pilot eller eieren, må du kanskje en Aviation advokat

Hvis du eller et familiemedlem har vært utsatt for en ulykke på flyet, bør du finne en Aviation advokat (advokat) for å hjelpe deg. Det er viktig å kontakte en Aviation advokat på grunn av svært spesialiserte natur Aviation lov. En Aviation advokat vil forstå lov som involverer industrien, mekanikerne av fly, fly typer og hvordan defekter i disse sette passasjerene i faresonen. Aviation advokater fungerer ikke bare for passasjerer, men for piloter og fly eiere likeledes.


Aviation loven er en meget spesialisert område av loven som regulerer drift, sikkerhet og vedlikehold av flyet og fly fasiliteter. Til tross for økte sikkerhetsstandarder, ulykker fortsatt skje på grunn av utbredt bruk av flytrafikken som skynder slitasje og skade flydeler og mekanismer og komplekse natur overliggende luftrom. Denne fly slitasje og skade samt pilot feil forårsake unødvendige ulykker.


Aviation lov begynte i 1926 med dannelsen av Air handel Act som regulert bruken av fly i utdanningen eller utenlandsk bedrift. Det neste trinnet Aviation lov tok var i 1938 sammen med sivile Aeronautics loven som opprettet et panel på fem personen som jobbet med fly, anlegg og luftfart lov i USA. Deretter ble FAA Federal Aviation Agency, opprettet.


Brudd på luftfart lov som rettferdiggjør søker om en Aviation advokat omfatter (men er ikke begrenset til) Aviation ulykke lov, FAA lisensbrudd, luftfart uenigheter, minimizing eierskap ansvar, fly eierskap problemer, salg eller kjøp av fly, forhandling eller håndheve kontrakter, garanti samsvar, større overhaling eller vedlikehold mangler, tap av bruk og "down time" hevder, første og tredjepart fornektelse av forsikring dekning/krav, brudd på sikkerheten, produkt ansvar å unngå, Brøkdelen Eierskap kontrakter, FAA forskriftskrav godkjenning, beskyttelse av luftfart business, statlige undersøkelser og farlige stoffet transportere brudd.


Siden 2000 har vært flybransjen i økonomiske vanskeligheter på grunn av endringer i verdensøkonomien i, inngangen av lave kostnader bærere, SARS, krig, og, selvfølgelig, terrorisme. Disse faktorene har ført flyselskaper å kutte noen kostnader de kan for å opprettholde deres skjøre finansiell balanse. Dermed oppstår ulykker fortsatt til tross for økt sikkerhet og trygghet lover og forholdsregler. Disse ulykker er unødvendige, og hvis du eller et familiemedlem har vært et offer av flyselskapet uaktsomhet eller outright, målrettet uvitenhet, bør du kontakte en Aviation advokat som kan hjelpe deg.

No comments:

Post a Comment