Monday, December 12, 2011

Rettferdig gjeld innsamling praksis Act myter

Tror du har fått FDCPA (Fair Debt Collection Practices Act) funnet ut? Ikke så sikker. Mens ingenting kan ta over for en advokat rådgivning, hvis du har minst overvinne disse tre største mytene om loven, kan du spare deg mye penger og heartache.


FDCPA myte 3: Fair Debt Collection Practices Act er den eneste loven som regulerer samlinger:


Fakta: FDCPA er en amerikansk føderal lov. Hver stat har flere lover som regulerer rettferdig gjeld innsamling praksis. Noen deler av disse lovene kan ha blitt ugyldiggjort ved gjeldende lovgivning. Men som en generell regel, staten lover er gyldige hvis de gir større beskyttelse (eller begrensninger, avhengig av ditt synspunkt) og ugyldige hvis de tillater gjeld samlere for mye rom. I mellomtiden har andre land sine egne lover, som kanskje eller kanskje ikke gjelder hvis solfanger eller debitor er for tiden lokalisert utenfor USA.


Virkeligheten: det er viktig å huske på alle aktuelle staten lover. Disse lovene i staten kan inkludere lovene i opp til tre eller enda flere stater: den debitor nåværende tilstand av bolig, business og/eller arbeid; gjeld collector's tilstand; og tilstanden til noen utenfor inkassobyrå. Mangfoldet av lover er bare en grunn hvorfor advokater så ofte kommer inn i samlinger-prosessen, spesielt når beløpene er stor.


Gjeld samlinger som på tvers av nasjonale grenser er svært komplisert, enten det er en U.S. solfangeren søker betaling fra en utenlandsk nasjonale eller omvendt. Det er bare en grunn til at virksomheter som har en stor kundebase i et annet land ofte åpne en filial der.


FDCPA myte 2: Hvis en solfanger bryter rettferdig gjeld innsamling praksis, gjeld er kastet ut:


Faktaboks: det er sant at urettferdig gjeld innsamling praksis vil trolig koste solfangeren dommerens sympati hvis samlingene går til domstolen. Men loven si ikke at gjeld selv nødvendigvis vil bli ugyldiggjort.


Det kan være grunnen til at noen samvittighetsløs samlere fortsatt bryter loven. Selvfølgelig, som allerede nevnt, er bryte loven ikke en god idé, siden samlere mister mye hvis ikke alle, uansett moralsk omdømme som de kan ha hatt. Dessuten, som ønsker å bli saksøkt for skader, spesielt av personen som fremdeles skylder deg penger?


Virkeligheten: det er den beste interessen av noen som skylder penger til å dokumentere eventuelle brudd på FDCPA, og i den beste interessen av gjeld samlere å følge rettferdig gjeld innsamling praksis scrupulously.


Nummer én FDCPA Myte: Fair Debt Collection Practices Act er vanskelig å følge:


Faktaboks: handle krav er ingenting mer enn sunn fornuft og grunnleggende høflighet. Dagene skyldnere fengsel eller publisere skyldnere navn i avisen er, og trusler er strengt for mafiaen. Ethvert forsøk på å samle inn en gjeld gjennom ydmykelse eller trusler eller noe hinting på skremming eller ydmykelse, bør unngås.


Virkeligheten: Det store flertallet av brudd kunne vært unngått Hvis gjeld samlere hadde bare sette seg i den andre personens sko og tenkt på hvordan de vil føle seg hvis de ble behandlet på samme måte. Dette betyr også at det ikke er faktisk lett for skyldnere å komme ut av sine forpliktelser ved å slå tabellene på organisasjoner som de skylder penger.


Kort sagt, har vi kommet langt siden dagene når skyldnere kan ha endte opp inne aksjer, og FDCPA er i stor grad å takke. Men hvis du tar rettferdig gjeld innsamling praksis lett, kan du finne din problemer gjør en dag i aksjer ser hyggelig.

No comments:

Post a Comment