Wednesday, December 7, 2011

Nye konkurs lov � fem viktige ting du må vite

Sist April passert Congress konkurs misbruk og Consumer Protection Act, den mest omfattende reformen av vår nasjon konkurs lover i mer enn femogtyve år. Proponents av regningen hevder at de fleste forbrukere som filen for konkurs gjør det bare fordi de ikke ønsker å betale sine regninger. Det er en arguable punkt, som studier viser at de fleste konkurs Mappelagrere har lidd sykdom, skade eller JobbTap. Uavhengig av årsakene, Kongressen har gjort endringene, og millioner av amerikanere blir berørt når den nye loven trer i kraft på 15 oktober.


Her er en kort liste over endringene og hvordan forbrukerne vil bli påvirket.


# Adjø, kapittel 7 – inntil nå de fleste forbrukere har vært tillatt å filen under kapittel 7 av føderale Konkurs kode. Kapittel 7 tillater retten til å tørke bort de fleste consumer gjeld, slik at debitor å gjøre en ny start. Den nye loven etablerer en "betyr test." Alle som har inntekt som overskrider median inntekt for hans eller hennes tilstand vil måtte fil under strengere kapittel 13 i stedet som krever en nedbetaling tidsplan på opptil fem år.


# Advokat problemer – mer komplisert kapittel 13 filings vil gjøre det nødvendig for Mappelagrere til å ansette en advokat. De fleste advokater som praksis konkurs lov allerede rapporterer dramatisk økte virksomhet; noen snu selv klienter unna. Hvis du trenger en advokat, leie en nå, som de er snart kommer til å være veldig opptatt


# Mer problemer med advokat - loven også forlater advokater juridisk ansvarlig for nøyaktigheten av informasjon som er arkivert på vegne av sine klienter. Dette har ledet de fleste jurister å øke sine avgifter. Noen, inkludert de som gjør konkurs arbeid på pro bono, eller fri, basis, har besluttet å uten konkurs arbeidet aldeles. Kort sagt, vil det snart bli vanskeligere og dyrere å ansette en advokat.


# Obligatorisk credit rådgiving – Kongressen har krevd at skyldnere skaffe kreditt rådgiving fra et godkjent byrå innen seks måneder av registreringssystem for konkurs. Idet av nå er dette kravet i stor grad udefinert, med regler, forskrifter og kvalifikasjoner for rådgivere fortsatt opp i luften.


# Forvente å kanskje mer regninger – noen forpliktelser, som studielån eller skatter, må betales i sin helhet selv etter en konkurs innlevering. Den nye loven forlenger listen av gjeld som ikke kan bli tilgitt.


Den nye lovgivningen, gjør med rette eller urette, det vanskeligere, mer tidkrevende og dyrere for en debitor til fil for konkurs. Forbrukere som vurderer å gjøre det bør handle nå, som regelverket vil snart bli strengere. Konkurs skal alltid være en siste utvei-alternativet, men hvis du ikke kan unngå det, du bør handle raskt.


© Copyright 2005 ved Retro markedsføring.

No comments:

Post a Comment