Tuesday, December 20, 2011

DWI: Sin farene og konsekvenser

Du har hørt det alt før. Ikke drikk og kjøre. Hver dag, hundrevis av mennesker får i bilen uhell som resultat av drunk driving. Driving mens beruset (DWI) er en forbrytelse. DWI lover er strengt håndhevet ulike stater. DWI straffer omfatter tap av kjøring privilegier, bøter og mulig fengsel tid. Alle beløp på drikking vil påvirke din dom og koordinering og reduserer din evne til å operere trygt et kjøretøy. Graden av verdifall, avhenger av fem faktorer: 1.) hvor du drikke; 2.) om du har spist før eller mens du drikker; 3.) kroppsvekt; 4.) lengden av tid brukt drikker og; 5.) din kjønn. Det er ingen rask måte å 'nøktern opp', bortsett fra å vente for kroppen å metabolismer alkohol. Gjennomsnittlig stoffskifte hastigheten er om en drikke per time.


DWI kan også oppstå fra å bruke narkotika. Narkotiske stoffer er et alvorlig angrep under loven, og en tilhørende DWI vil bety mer trøbbel for lovbryteren. Oftest DWI lovbrytere ta medikamenter for å holde våken og operere kjøretøyet. Disse stoffene kan imidlertid også skyen din dom, for eksempel beregne avstand og fart, som setter ditt liv og fotgjengere i fare.


Mange mennesker fanget for DWI har prøvd å unngå politiet ved å overbevise dem om at de er beruset. Her er topp tre DWI myter og sannheten bak dem:


1. Myte: "Alkohol på pusten" er en pålitelig tegn på alkoholforbruk og forgiftning.
Faktaboks: Alkohol er faktisk odorless... den har ingen lukt. Hva folk oppfatter som alkohol på pusten, er faktisk du lukt ting ofte funnet i alkoholholdige drikker. Pust av en person som drikker en øl alkoholfrie lukter det samme som en person som har brukt en alkoholholdige øl.


Myte 2: Folk som avstå fra alkohol er "alkohol-fri" og kan ikke bli arrestert for DWI.
Faktaboks: Menneskekroppen produserer sin egen forsyning av alkohol naturlig på en kontinuerlig basis, 24 timer i døgnet, sju dager i uken. Det kalles endogen etanol produksjon. Derfor, vi alltid har alkohol i våre organer og i noen tilfeller kan du produsere nok til å bli juridisk beruset og pågrepet for DWI.


Myte 3: Breathalyzers og andre pusten testere brukes til DWI-bekreftelse er nøyaktig
Faktaboks: Det er mange kilder av feil i pusten testere.


Straffer på DWI krenkelser er alvorlige. Du kan selv måtte gå fengsel med maksimal tid på syv år og har drivende lisensen opphevet. DWI er alvorlig fordi du ikke er bare truer livet ditt, men også livene til folk rundt deg. Ikke bare det, du står til å betale for noen skader som er gjort på staten og personlige eiendom på grunn av DWI-angrep. Videre, hvis du ikke kan betale hvor sa, det betyr mer fengsel tid for deg.


Den verste DWI-hendelsen som kan skje er en bilulykke som angår en død på en av partene. Slike ulykker kan føre til et mord tilfelle og kan bety en fengselsstraff på 12 til 15, kanskje selv liv avhengig av hvor mange døde grunnet DWI-recklessness.


Så ense råd gitt til din av anti-drunk kjøring organisasjon. Ikke ta hjulet og utføre DWI når du har hatt mer enn et glass av alkohol å drikke. Hvis du må kommer hjem, hagl en taxicab i stedet, og la bilen stå på med en venn. DWI kan bety døden. Bedre være forberedt enn beklager til slutt.

No comments:

Post a Comment