Monday, December 26, 2011

Er behovet for personlig skade-A eller en spøk!

Dette har skjedd med deg... Du er hjemme nyter ditt måltid, og du får en banker på døren. "Mitt navn er Jack og jeg ringer fra (firmanavn), har du eller din familie hadde en ulykke i de siste 3 år? Så du kan være berettiget til personskade kompensasjon?"


Nå for øyeblikket hva du tenker? Er du ser tilbake over de siste 3 år å se hvis du eller din familie er har påløpt personskade? Eller er du tenker på slamming døra i ansiktet eller sette hunden på dem?


Faktum er at hver én og mye mer har skjedd selgere som gå banket på døren for folks.


Først er det ikke høflig som de er minner deg om ulykken som kunne ha vært traumatisk og dernest en annen personskade selskapet har sagt det samme de sier 2 dager siden.


Så i kraft det blir frustrerende og over tid fører til sinne, og du vil sannsynligvis ta den ut på en ny rekruttere som på sin første dag på jobb og du måtte være første døren.


Så hva er det? En spøk eller behov?


Personskade har blitt en vits! hvorfor? Det er så mange selgere banket på dører for personskade krav. I begynnelsen ble alle liker 'virkelig, kan du kreve for dette' eller 'du bør gå og se dette selskapet for din skade'. Ingen var klar over hva som skjedde, men millioner av mennesker var utgir seg for Gud vet hva! Nå over pass opprørt årene det noen få personer.


Skadde personer var ikke får deres kompensasjon. De var å få en liten andel av erstatningen eller var å betale ut av sine egne lommer. I disse dager som krav var ny, måtte du tro på alt. Det var som 9 måned vei til rikdom. Men det var aldri virkelig rikdommene i lomma men det var for dem som de visste spillet. De gjorde det ser ut som de var å hjelpe deg, men faktisk prøvde å hjelpe seg med dine penger.


Noen mennesker selv i dag, som er skadet, motstå for å kreve erstatning som forrige traumatisk opplevelse forlot dem i mørket og nå forvirret. "Jeg ikke vil være conned igjen!" Vel klandre jeg ikke dem.


I virkeligheten er det definitivt et behov. Å få kompensasjon for noe som ikke var din skyld. Det kan være en trafikkulykke, tur, slip eller falle selv under angrep på gata på vei hjem. Disse er folket som ikke synes det er en vits. Livet har blitt forstyrret av folk som de aldri visste og nå ikke vil vite.


Det tar mye energi, spesielt hvis det er psykologiske skader involvert for å komme tilbake på sporet til et normalt liv. De savner enten ut på eksamener, arbeid, hendelser, helligdager og generelt "sine" egne personlige livsstil. Alt som skjer i et øyeblikk... Du nyter livet ditt og "bang plutselig" liv endringer.


Du ender opp med å betale for medisin, spesialister, reiseutgifter og andre regninger. Så disse folk ikke tror personlig er skade en vits som de kan gjenvinne sine utgifter og bli kompensert for sine tap av glede og skader.


Stoppe disse canvassers fra spoiling behovet for personskade og gi det et "dårlige" navn. Fortsette med høyre spesialister for personskade kan bare gjøre livet ditt en helvetes mye bedre.


Gjør ingen feil denne gangen og hevde hva du er berettiget til, ved lov!

No comments:

Post a Comment