Saturday, December 3, 2011

Asbestos Litigation � noen grunnleggende fakta om prosessen

Når bør jeg konsultere en asbest advokat?


Hvis asbestos sykdommer har negativt påvirket du eller et familiemedlem, bør du konsultere en asbestos advokat om søksmål. Asbest er et naturlig forming mineral som i andre halvdel av det tjuende århundre, var mye brukt som et byggemateriale. Det var billig og effektivt med rikelig ressurser. Til tross for oppdagelsen inhalasjon av asbestos fiber fører til alvorlige sykdommer, dekket selskaper opp denne informasjonen for å fortsette bruken. Asbestos lover har bare nylig blitt introdusert for å kontrollere bruken av dette dødelige stoffet.


Hvem blir berørt av asbest sykdommer?


Det ble anslått at ca 10 millioner arbeidere hadde vært utsatt for asbest innen år 1978 og at av 1970 25 millioner tonn asbest hadde blitt brukt i bygging av arbeid på tvers av USA. Eksponering for asbest oppstår vanligvis når materialer som inneholder asbest er kuttet, sawn eller brutt; Dette resulterer i fibrene som slippes ut i atmosfæren. Alle som er involvert i disse prosessene var umiddelbart i fare.


Asbestfibre er så små at de bare kan ses under et mikroskop. De er colorless, odorless og smakløst. Det er mer enn mulig at alle som har kommet i kontakt med dødelig asbestos fiber ikke ville engang vet.


Tidlig Danger skilt.


På 1920-tallet asbestos industrien var klar over de ødeleggende virkningene av asbest, og likevel de gjorde noe for å beskytte arbeidstakere eller deres familier. På denne tiden, forsikringsselskaper selv hadde begynt å plassere høyere marginer på arbeidstakere i asbestos industrien, men selskaper besluttet å sette profitt over helsen til sine arbeidere.


Som tid flyttet flere og flere mennesker innenfor asbestos industrien lært av farene som er involvert, men det var litt tid før noe ble gjort om den. Det er bare ganske nylig at riktig helse og sikkerhetstiltak er iverksatt for å stoppe eksponering for asbest. Noen asbestos advokat eller asbestos advokatfirma kan fortelle deg om du var unduly satt i fare, og om du har rett til å fortsette med en asbestos søksmålet.


Sykdommer forbundet med asbest.


Mange fatale og ikke-fatale sykdommer er forbundet med asbest eksponering. Mange bevise kritisk til lidende. Mesothelioma er en form for kreft som primært er forårsaket av eksponering til asbestos fiber. Lungekreft kan også være kontrakt, så vel som asbestosis. Når lungene inhalerer asbest, noen av fiber blitt hengende fast. Igjen disse fiber forårsake arr vev og redusere lungene evne til å puste tilstrekkelig oksygen.


Hvis du lider av noen av disse sykdommer, og du ikke allerede har gjort det, kan du kontakte en asbestos advokat umiddelbart; Du kan være berettiget til å forfølge asbestos søksmål.

No comments:

Post a Comment