Wednesday, December 14, 2011

DUI - kjøring Under påvirkning

DUI eller kjøring under påvirkning, er et svært vanlig problem blant tenåringer i dag. Altfor ofte hører vi om flere personer møte deres dødsfall på veien på grunn av dette. Mesteparten av tiden, de var ikke selv de som styrer. Det er grunnen til at det er nødvendig å arm med nødvendig informasjon om DUI, for å fortelle andre om det, og forhåpentligvis med din kunnskap, forhindre flere ulykker på veien.


Folk som vet om DUI vanligvis bare tror at påvirkning er alkohol. At DUI er synonymt med drunk driving. Kanskje det. Den faktiske tingen er over-the-counter decongestants kan også påvirke ut kjøreferdighetene dine. Ikke bare at illegale stoffer også åpenbart passe regningen for DUI.


Den verste tingen om DUI er, det ikke er bare full driveren som er berørt. Husk at beruset sjåfør er på veien. Han kan bump inn i andre biler, han kan påvirke fotgjengere på veien, og mest av alt, han kan påvirke sin egen passasjerer. Det er derfor for din egen sikkerhet bør du aldri, noensinne få inn i en bil hvis driveren har vært drikking.


Statistikk viser at typen mennesker som er mest belastet med DUI er menn innen bracket alder av seksten til tjuefire. De er Stordrikkere og har en gjennomsnittlig ytelse faglig. Selv om de fleste drukket drivere faller inn under disse kjennetegn, er det like enkelt for andre å kjøre full.


Likevel, væpnet med all denne kunnskapen, og klar over farene, DUI er fremdeles tøylesløs fram til i dag. hvorfor? Vel, er det flere grunner. Første, alkohol-indusert tap av dommen. Dette kan være den største grunnen DUI er fortsatt er på frifot i dag. Etter tre eller fire drinker undergravd en persons dommen av alkohol. En annen grunn til DUI kan være mangel på planlegging. Hvis du vil unngå DUI, må du finne ut hvordan å komme tilbake hvis du planlegger å drikke. Den mest vanlige løsningen er å ha en utpekt sjåføren som ikke drikke og kan ta dem som har vært drikking hjem. For det tredje, rasjonalisering fører til DUI. Hvor mange ganger har du hørt unnskyldninger, "Jeg har gjort det Hjem full før jeg kan sikker som faen gjør det igjen" eller "mitt hjem er bare noen få minutter unna. Hva som kan skje?" Disse tankene har bare krysset drukket drivere en for mange ganger.


En annen grunn DUI er så vanlig, er dessverre, mangel på utdanning; Selv om grunnet sin alarmerende hastighet mer informasjon har blitt spredt om det. For mye vekt har blitt satt på alkohol som viktigste grunn for DUI, alle mens disregarding andre stoffer som hoste sirup eller marihuana.


Til slutt, er en stor faktor som fører til mange DUI tilfeller. Tatt i betraktning at det er de fleste tenåringer som drikker og stasjon, er den siste tingen de ønsker å gjøre informere sine foreldre at de må sitte hjemme fra drikker for mye, eller bor på en venns hus for natten av samme grunn. Dette er rørt av frykt, men selvfølgelig noen heller ville bære disse bry sammenlignet med bor på likhuset eller blir plukket opp av veien... død, dessverre.


På den minste, DUI belastning kan føre til suspensjon av lisens. På den svært verst, DUI kan ta bort flere liv. Det er viktig å ta dine forholdsregler. DUI er grunn nok til ikke å stole på noen på veien.

No comments:

Post a Comment