Tuesday, November 27, 2012

Sur smak Over sitron lover For ikke-tradisjonelle Motor Vehicle eiere

Har du en bobil, all - terreng kjøretøy, traktor, motorsykkel eller noen andre motorisert transport med mindre enn fire hjul? Har du kjøpt det splitter nye bare for å finne ut det er en dud, noe som en bil-sitron? Dine rettigheter som forbruker når det gjelder sitron loven og dens fortolkning avhenger som stat du bor i. Nope, er det ikke tilstanden av fornektelse, som er hva du ønsker å leve i etter å ha brukt alle de pengene, bare for å få en dud kjøretøy!


La oss se på sitron loven Florida har gått gjennom lovgivende forsamling. Deres sitron lov dekker bare nye biler kjøpt eller leid. Kjøretøy bruk må være for privat eller personlig bruk, og omfatter ikke noen biler ridd av veien eller noen biler mindre enn fire hjul. Og sitron loven California har tar ikke hensyn off-road kjøretøyer og andre moduser av transport enn en ny bil med fire hjul. Imidlertid er bobil chassis er dekket, men ikke kroppen.


Hvis du bor i Texas, men kan du nyte en av de mest liberale sitron lovene i USA. Rekreasjons moduser av transport som tre eller fire wheelers, motorsykler, bobiler, biler, lastebiler og varebiler er alle dekket så lenge de er nye biler. Ingen bruktbil sitroner eller lignende anses. Andre stater er litt mer liberale i deres tolkning av disse lovene. New Hampshire er en av dem som er New Mexico og North Carolina.


Andre stater dekker typisk nye biler, små lastebiler og varebiler i deres bil sitron lov. Noen er betinget når det gjelder rekreasjons-kjøretøy og bobiler, motorsykler. For eksempel, dekker staten Illinois fritidskjøretøy under deres sitron lov, men ikke motorsykler. I New Jersey imidlertid de dekker motorsykler og selv bobiler. Ohio dekker motorsykler som gjør Washington.


Avhengig av hvor du bor, vil du sannsynligvis ønske å konsultere med en eller to sitron lov advokater til å tolke loven for deg. Fordi noen stater bare nevne noen motorisert transportmiddel som du bruker for familie eller personlig bruk som forlater feltet bredt åpne til spekulasjon. Hva er tolket som et motorisert kjøretøy? Hver stat vil ha et annet svar. Virginia, Wyoming, Oregon, Maine og Minnesota har mer generelle tolkninger enn de fleste.


Du kan være en pensjonist med en helt ny motor-hjem, som er klar til å treffe det åpne veier i USA. Eller du kan være en bonde eller rancher som brukte traktorer og rekreasjonskjøretøy som en fire-hjuling for arbeid. Kanskje du er en motorsykkel rytter prøver å spare på gass eller du ri en scooter rundt byen din college. Uansett hva forholdet, friske opp sitron lover staten har eller kontakt med sitron lov advokater hvis du har problemer med din nye transportmiddel. Husk at dine rettigheter som vil variere avhengig av hvor du bor.

No comments:

Post a Comment