Wednesday, November 7, 2012

Domstolen fastslår barnefordelingssaker

En barn varetekt fortsetter er enhver sak som involverer beskyttelse av barn, adopsjon, verge, oppsigelse av foreldres rettigheter eller frivillig plassering av barnet ditt.


Støtten bestillingen vil være basert på barnets behov, obligor's evne til å betale, varetekt ordninger og barnet støtte retningslinjer. Straffeloven gjør det et lovbrudd å kidnappe et barn for tross en barnefordelingssaker order. En barnefordelingssaker order etablerer både varetekt og foreldre tid ordningen for barna. Din barnefordelingssaker order er også konfidensielle.


Når en ugift mor har et barn, har moren foreldreretten til barnet til en domstol sier noe annet.


Under skilsmisse, ekteskap eller annullering saksbehandlingen blir spørsmålet om barnefordelingssaker ofte en sak for retten å avgjøre. Retten må vurdere følgende faktorer i hver beslutning som barnet varetekt under loven om den beste interessen for barnet. Retten beholder makt til å endre forvaring arrangementer til barnet blir 18 eller blir frigjort.


Du kan konkurransen varetekt og barnebidrag, underholdsbidrag, og eiendom divisjon ved vises i retten og filing nødvendige juridiske papirene. Under rettsmøtet, skal retten høre bevis for å finne ut om barnet varetekt og støtte bestemmelse skal kunne endres. Det faktum at en av foreldrene har vært barnets primære vaktmester regnes ofte, men er ikke nok til å garantere en varetekt award. Det er ikke som uvanlig for middelklassen foreldre å tilbringe $60.000 på en skilsmisse og barnet varetekt kamp. Tradisjonelt, skilsmisse i USA fører til en av foreldrene blir tildelt primære varetekt og beslutningsprosesser for et barn.


Rettigheter


Hver av foreldrene aksjer rettigheter og ansvar for omsorg, forvaring, kameratskap, og støtte for sine barn. Noen stater, for eksempel Arizona, har fedre rettighetsgrupper spesielt dedikert til å hjelpe fathers få varetekt for sine barn (arizonafathersrights.com for eksempel).


Definisjoner


Foreldreretten betyr at en forelder har juridiske omsorg rettigheter og ansvar mot barnet.


Felles barnefordelingssaker betyr at begge foreldrene har juridiske omsorg rettigheter og plikter mot et barn. Felles foreldreansvar kan begge foreldrene å ha noe å si i barnets oppdragelse. Det er ingen bevis for å støtte at en presumpsjon for delt omsorg er til beste for barn. En studie fant at bare når foreldre sloss fortsatt aktivt gjorde felles foreldreansvar forverre barnas følelsen av å være revet mellom foreldre. Når begge foreldrene favorisere felles foreldreansvar, kan det imidlertid være en god løsning for barn. Noen foreldre har valgt en joint-forvaring ordning hvor barnet tilbringer omtrent like mye tid med begge foreldrene. Noen stater prisen felles foreldreansvar der dommeren bare deler barnets tid mellom foreldrene. Felles foreldreansvar betyr ikke bare vekslende hvor barnet bor fra tid til annen. Faktisk, kan det være juridiske felles foreldreansvar, men barnet kan leve med bare en av foreldrene.


Juridiske barnefordelingssaker omfatter retten til å ta avgjørelser om barnets utdanning, religion, helse-omsorg og andre viktige bekymringer. Et barn kan være plassert i fosterhjem, mens en varetekt saken venter. Foreldreretten betyr rett til å bestemme barnets oppdragelse, inkludert utdanning, helsetjenester og religiøse trening.


Fysiske varetekt og residence midler rutinen daglig omsorg og kontroll, og hvor barnet liv. Fysisk barnefordelingssaker tildeles en forelder med hvem barnet vil leve mesteparten av tiden. I de fleste tilfeller fortsetter begge foreldrene å dele juridiske barnefordelingssaker men én overordnet gevinster fysiske barnefordelingssaker. Det er også en forutsetning at det er i barnets beste interesse å være i forvaring av en forelder over en ikke-overordnet.


Besøksrett tillate ikke-omsorg forelder (person uten barnefordelingssaker) tid å tilbringe med sine barn. En vanlig ordningen er at en av foreldrene får foreldreretten til barnet og den andre forelderen er gitt besøksrett.


Evaluering


En barn varetekt evaluering er en rapport som er skrevet av en nøytral profesjonell om deg, den andre forelderen, og dine barn. Det er vanligvis ikke nødvendig at formell psykologiske tester administreres til hver av foreldrene i sammenheng med en barnefordelingssaker evaluering. Den primære formål og fokus for varetekt og/eller samvær evalueringen er å avgjøre hva som er til beste for barnet. Omfattende barnet varetekt evalueringer krever vanligvis en evaluering av alle foreldre/foresatte og barn, i tillegg til observasjoner av interaksjoner mellom dem. Barn er også vurdert i en varetekt/besøksrett evaluering.


Advokat


På grunn av kompleksiteten i barnet varetekt saker og betydningen av utfallet, kan det være lurt å kontakte en advokat. Advokaten bør vite flere barn varetekt evaluatorer eller verge annonse litems som de har jobbet med hell. Hvis du fortsetter med en barn varetekt handling uten en advokat, opptrer du som din egen advokat.


I barnet varetekt tvister, det er sjelden vinnere, ofte alle er en taper og det bredest taperen er ofte barn. Når kvinner frykter tapende foreldreretten til barna kan stress være overveldende. I mange tilfeller er imidlertid kvinner favoriserte som holder varetekt for sine barn.

No comments:

Post a Comment