Thursday, November 22, 2012

Skilsmisse og underholdsbidrag formel

I skilsmisse er et vanlig spørsmål, "Hva er underholdsbidrag formelen". Vel, er det virkelig ingen angi underholdsbidrag formel for skilsmisse. Dette er i fullstendig kontrast til barnet støtte, noe som avgjøres basert på en bestemt formel i hver stat. Underholdsbidrag er basert på faktorer og disse faktorene er besluttet gjennom skilsmisse forhandling eller av en skilsmisse dommer. Men det er ingen underholdsbidrag formel tilgjengelig for din skilsmisse advokat eller du å avgjøre på forhånd hvilke underholdsbidrag vil bli utbetalt i ditt tilfelle.


Hva gjør en skilsmisse domstol se på å bestemme underholdsbidrag? Disse problemene varierer avhengig av staten. Men det er også mange underholdsbidrag faktorer som er felles fra stat til stat. Så, selv om det er ingen bestemt underholdsbidrag formel for deg å stole på, det er underholdsbidrag faktorer som du kanne betrakte for å hjelpe du avgjøre hva underholdsbidrag kan være i ditt tilfelle.


I skilsmisse omfatter noen av underholdsbidrag faktorer som en dommer kan se på følgende: Først er lengden på ditt ekteskap. Hvis partene har vært gift i ett år, vil rettens holdning til en forespørsel om underholdsbidrag være svært annerledes enn hvis partene har vært gift i tyve år. Fordi lengden på ekteskapet varierer så mye i alle skilsmisser, er det ikke mulig å plugge inn denne faktoren i en underholdsbidrag forumla å bestemme hvor underholdsbidrag.


En annen faktor som påvirker tildelingen av underholdsbidrag er ansettelsesstatus. Selvfølgelig, hvis ektefellen søker underholdsbidrag har vært arbeidsledige eller undersysselsatte for en rekke år å omsorg for små barn, hjemmet eller ektefelle, som er en faktor som vil militate i at ektefellens favør hvis han eller hun søker underholdsbidrag. På den annen side, hvis den ektefellen har muligheten til å få arbeid som vil mer enn tilstrekkelig møter hans eller hennes behov, kan retten tenke litt annerledes om tildeling av underholdsbidrag til det partiet. Andre faktorer som anses tett med denne faktoren inkluderer nivå av utdanning, arbeidserfaring, en alder av barn i husholdningen, og arbeid historie.


En viktig faktor som kan påvirke en tildelingen av underholdsbidrag er mengden av eiendom skal beholdes eller delt mellom partene. Hvis ektefellen søker underholdsbidrag har vært et opphold hjemme forelder, men vil ha signifcant eiendeler etter skilsmisse eller har atskilte eiendeler, som et fond, vil rettens holdning til tildelingen av underholdsbidrag bli påvirket. Retten vil sikkert vise en forespørsel om underholdsbidrag under disse omstendigheter som er mye annerledes enn en forespørsel som er laget av en person som mottar ingen aktiva i skilsmisse eller som ikke har noen egen eiendom.


Helsen til parten som søker underholdsbidrag er en viktig faktor som kan påvirke en rettsavgjørelse i tildelingen av underholdsbidrag. Hvis ektefellen søker underholdsbidrag har en ødeleggende fysisk tilstand at virkninger om eller hvor mye de kan arbeide, domstolen vil ikke preget av at partiet etter skilsmisse og domstolen vil være mer sannsynlig å bruke underholdsbidrag for å løse minst grunnleggende levende behov.


En annen faktor som bør vurderes ved skilsmisse domstol og partene, er taxability av underholdsbidrag betalinger. I de fleste tilfeller, hvis det finnes ingen spesifikke bestemmelser det motsatte, ekteskapelig støtte betalinger er skattepliktig til mottakeren og fradragsberettiget å payor. Skattefordel som er oppnådd ved å spre ut økonomisk velstand på denne måten kan være betydelig og bør diskuteres i dybden med din skilsmisse advokat.


Ett problem som ikke alltid vurderes av retten, men bør diskuteres med din skilsmisse advokat, er at underholdsbidrag betalinger er, generelt, ikke dischargeable i konkurs. Hvis det er noen mulighet for at partiet som er å betale underholdsbidrag vil være innlevering for konkurs, vil skilsmisse advokater forhandle veldig hardt på begge sider å maksimere den siste fordelen til deres klient i skilsmisse.


Det bør derfor være klart at i skilsmisse, kan det være ingen enkel underholdsbidrag forumla, uansett hva staten du bor i. Det er umulig å koble disse og andre faktorer til en matematisk formel for å komme frem til en "riktig" underholdsbidrag formel. Det er nødvendig at skilsmisse domstol eller skilsmisse advokater vurdere hvordan disse varierte og ulike faktorer påvirker begge parter i skilsmisse og deretter komme fram til en løsning som omfatter alle skilsmisse problemer, inkludert eiendom oppgjør og underholdsbidrag. De kan ikke bare sette opp en underholdsbidrag formelen som ville fungere for alle parter.

No comments:

Post a Comment