Thursday, November 8, 2012

Fikk en fartsovertredelse billett? Se gjennom "Kriminalitet" scenen før du går til retten

Hvis du er utstedt en billett for fartsovertredelse, er det viktig å notere noen på tiden slik at du kan huske detaljene bedre. Men kommer tilbake til stedet der du ble utstedt billetten din har flere verdifulle formål. Ofte når du får en billett din er oppskjørtet litt eller sint, så kommer tilbake kan hjelpe deg med å huske noen ekstra detaljer som du glemte å skrive ned på dagen som billetten ble utstedt. Det vil også gi deg en sjanse til å se på situasjonen og scenen i litt mer detalj.


Hvis du finner at det er noen detaljer som kan påvirke beslutning av retten på scenen, må du forberede dokumentasjon til å bevise dem for rettssaken. Det beste beviset til stede på rettssaken om scene ville være et stort diagram som viser alt som er relevant for ditt tilfelle. Du burde være sikker å inkludere følgende (som best du kan)


1) alle veiene, med markeringene på veiene og sine bredder
2) alle trafikk signaler som inneholder tegn eller lys.
3) der kjøretøyet og kjøretøyet offiserer stoppet da du ble dratt over.
4) også prøve å inkludere plasseringene etter at dere begge stoppet.
5) inkludere alle strukturer i området (vegger, bygninger, pensel, busker, trær og alt annet som kan ha forårsaket en distraksjon - reklametavler, reklamebannere, gateskilt.
6) Det er ofte nyttig å ta bilder fra drivere utsiktspunkt å vise noe som kan ha forårsaket du går glipp av et tegn for hastighet.


Diagrammet skal være stor nok til å være lett vises av alle i rettssalen. Holde det på et minimum av 8 x 10, og få større hvis du kan et stykke plakatkartong er ideelt. Sørg for å ta disse referansemateriale til retten hvis de vil ha en direkte peiling på ditt tilfelle. Hvis hva du har på diagrammet er i utgangspunktet det er beskrevet på billetten din, vil du sannsynligvis ikke ta den inn, fordi det vil hjelpe aktor. Men, og dette er nøkkelen, hvis du har funnet noen alvorlige medvirkende faktor, bringe i denne informasjonen. Og deretter ikke Vis denne informasjonen før rettssaken når du eller din advokat introdusere dem som bevis for Forsvaret.

No comments:

Post a Comment