Sunday, November 25, 2012

Gå til retten for å slå en fartsovertredelse billett

Så finner du deg selv med en seddel som inneholder både et pengebeløp og en dato. Det er den fryktede fartsovertredelse billetten. Du ser på det, og innser at du har to valg. Du kan betale boten og gitt deg selv til muligheten for høyere forsikringspremier eller du kan påberope seg «ikke skyldig» og vises i retten.


Avhengig av hvor fort du skulle over fartsgrensen juridisk, bokførte, kan det være lurt å rådføre seg med en trafikk billett-spesialist. Men er mange mennesker ticketed når hastigheten er over grensen, men ikke dramatisk. Disse menneskene ville gjøre det bra for å spare penger som er forbundet med en ekspert og ta saken i egne hender.


Det virker skremmende å forestille seg å gå inn i retten uten en advokat, eller noen som kjenner moduler og outs av Fartsovertredelse billetter. Alle den gjennomsnittlige borgeren trenger å gjøre er forskning trafikkregler og komme forberedt med uansett materialer de føler vil hjelpe dem kjempe sitatet.


Det er viktig å merke seg at når du har en domstol utseende ofte offiseren som har utstedt billetten vil være der å vitne også. Hvis du har tatt opp fart for ham eller henne, blir ditt forsvar som mye vanskeligere. Innrømme skylden for fartsovertredelse er imot skylden. Hvis du har gjort det vil beste middel trolig være å betale boten. Du kunne prøve og forklare din fart et par forskjellige måter. En er at du må øke hastigheten på grunn av andres uforsiktig kjøring. For eksempel, hvis noen er rett bak deg kjører fort og du bli bekymret at de kommer til å slå til, kan du øke hastigheten for å unngå dette. Dette forsvaret er sannsynligvis ikke kommer til å arbeide men hvis det hva som skjedde, enn det er viktig å dele det med dommeren. En annen kan være kjøreforhold. Hvis det var noe på veien, kanskje du har sped opp å passere den, eller for å unngå den. Igjen, dette er vanskelig å bevise, og en dommer kan være skeptisk.


Hvis du ikke var i stand til å se den bokførte hastigheten fordi skiltet ble enten dekket av noen løvverk eller kanskje banket over, det er viktige skritt du må ta før du går til retten. Så snart som mulig etter at du har vært ticketed, må du ta bilder av skiltet i samme stand du så det i. Det er avgjørende at dette gjøres raskt. Etter å ha denne typen bevis for å vise dommeren, vil tillate ham eller henne til å se at selv om du skulle over bokførte grensen, ikke å ha kunnskap om denne grensen kan ha spilt en rolle i din brudd.


Å ta spørsmålet om din fartsovertredelse billett til domstolen innebærer å være forberedt. Ta med eventuelle merknader eller bilder du har tatt siden den dagen. Være klar til å ta vitneboksen og fortelle sannheten i forhold til hva skjedde da du mottok din fartsovertredelse billett. Også være av sinnet at selv om du har lagt tid og krefter i ditt eget forsvar, kan du fortsatt har til å betale boten som det ble administrert til deg først.

No comments:

Post a Comment