Monday, November 19, 2012

Når du bruker en skilsmisse advokat og da for å unngå en

Temaet for skilsmisse er aldri hyggelig og vanligvis smertefulle, men hvis du finner deg selv på slutten av et ekteskap, kan det være din eneste logiske alternativer. Personer velger å skrive inn skilsmisse for en rekke grunner, men vanligvis mer sivil disse forhandlingene jo bedre. En skilsmisse advokat kan være utrolig nyttig for å representere deg angående divisjoner av eiendeler og eiendom og i tilfelle varetekt saksbehandlingen.


Ikke alle trenger å be om hjelp av en skilsmisse advokat, så nøye vurdere om du bør vurdere en advokat i din spesielle situasjon. Siden hvert tilfelle er forskjellig, det er ingen teppe uttalelse angående Hvem bør bruke en skilsmisse advokat og som kan gi avkall tilstedeværelse av en. Du trenger ikke nødvendigvis ved hjelp av en skilsmisse advokat for å kunne angi og fullføre skilsmisse, men i mange tilfeller, sin tilstedeværelse og ekspertise kan hjelpe umåtelig gjennom denne vanskelige prosessen.


Avhengig av din spesifikke situasjon, kan du ikke trenger hjelp av en skilsmisse advokat. Det betyr ikke at du bør sette noen mindre betydning eller tenkte på saksbehandlingen enn en person som velger å ansette en advokat. Mange enkeltpersoner gi slipp på en skilsmisse advokat å ansette fordi de kan komme opp med en behagelig situasjon mellom seg selv og en tidligere ektefelle.


Selv om ditt ekteskap kan være slutt, husk at begge parter er voksne og bør handle som sådan. Individer som er i stand til å forbli modne om situasjonen og har realistiske ønsker og behov er bedre i stand til å levere saksbehandlingen uten at du trenger en advokat.


Hvis du velger ikke å anmode om bistand fra en advokat, nøye vurdere alle potensielle problemer som kan oppstå mellom deg og din tidligere ektefelle. To av dere skal arrangere et møte for å diskutere alle problemer før datoen for skilsmisse proceedings, slik at alle vilkår og betingelser er klart fastslått.


Også, må du kanskje møte med en nøytral tredjepart megler slik at alle er fortsatt fokusert på oppgaven. Par som er i stand til rolig og bevisst diskutere alle nødvendige spørsmål som gjelder skilsmisse er mer tilbøyelige til å ha problemer senere nedover veien. De fleste par er i stand til å diskutere vilkårene i skilsmisse deres uten å måtte involvere advokater.


Hvis du er bekymret for din egen sikkerhet, eller redd for din tidligere ektefelle, det vil trolig være i din beste interesse å ansette en advokat og la det personlige avtalen med ham eller henne direkte. Du vil fortsatt trenger å gjøre noen nødvendige beslutninger, men vil ikke ha å snakke direkte til din tidligere ektefelle.


Hvis det er alle problem av misbruk, fysisk, seksuell eller verbale — i relasjonen, en advokat bør være ansatt umiddelbart. Videre, hvis du frykter for sikkerheten til alle barn eller pårørende i livet ditt hjem, en advokat leies for deres beste interesse også. Videre, hvis din ektefelle er konstituert grusom eller uærlig mot deg eller noen andre i husholdningen, ansette en advokat vil hjelpe ta fokuset av deg i denne situasjonen.


En annen grunn til å ansette en advokat er hvis din ektefelle gjør det først. Det er alvorlig motet til å inngå skilsmisse mot en advokat, hvis du har ingen erfaring i feltet av lov deg selv. Ansette en advokat vil beskytte dine interesser og sikre dine ønsker og behov blir ivaretatt i en domstol. Dette gjelder særlig dersom barn er involvert, som varetekt saker er ofte kompliserte og skal håndteres av en profesjonell.


Hvis du finner deg selv ønsker å ansette en advokat men økonomisk stand til å gjøre det, kan du snakke med juridisk bistand kontoret av fylket ditt tinghus. Disse kontorene koordinere klienter med advokater som vil fungere på reduserte avgifter eller for ingen kostnad på alle (pro bono). Hvis du kjenner en advokat gjennom familie eller venn tilkoblinger, søke deres hjelp og veiledning. Mange juridiske bekjente vil kunne gi deg med juridisk informasjon for minimal eller ingen kostnader.


Imidlertid hvis advokaten aktuelle deler et forhold med både du og din tidligere ektefelle, anbefales du unngå å bringe denne personen i tvist potensielle. Beslutningen om ikke å ansette en advokat for å hjelpe med din skilsmisse er en viktig beslutning som bør gjøres ved hjelp av et klart hode og bevisst tanke.

No comments:

Post a Comment