Wednesday, November 14, 2012

Hvordan å ansette en DUI advokat i Connecticut

Mange mennesker belastet med DUI vil vite hva en DUI advokat kan gjøre for dem. Det er en svært direkte spørsmål, hvilke noen advokater har en hard tid på å svare. Det er et godt spørsmål fordi det er så direkte og til poenget. Personen ønsker å ansette en advokat, og ønsker å vite hvordan advokaten kan hjelpe. Den potensielle kunden ønsker å vite om advokaten har magiske ferdigheter å gjøre sin sak forsvinner. De vil ha noen å veilede dem gjennom prosessen, for å være der for dem, for å berolige dem, forklare torturert prosedyrer og være deres rock i denne DUI ildprøven. De ønsker en advokat som kan føle deres smerte og angst.


Så, hvordan du ansette en DUI advokat i Connecticut?


Få navnene på advokater praktisere DUI loven bare. Noen kriminelle advokater har også store DUI praksis. Det er ikke mange av dem. Spør venner, familie og andre medarbeidere hvis de vet noen av dem og samle sine meninger. Gjør noen lekser. Gå på nettet for DUI Advokater i ditt område. Mange av disse advokater annonsere på mange måter.


Noen advokater hevder å ha en tung vekt av DUI tilfeller. hva betyr det? Hva er advokats DUI caseload som? Er han opptatt? Håndterer han 200 eller mer DUI tilfeller et år? Hvor mange DMV tilfeller håndterer han? Å være en travel utøveren sikrer kjennskap til prosessen og en større kunnskap om loven. Hvis han er opptatt, det betyr at klienter tenker høyt av sin ekspertise. Det er som noe annet, jo mer du gjør, jo mer du lærer og jo mer variert tilfellene vanligvis er. Alt dette oversettes til "kunnskap" i området i DUI lov. Mer advokat vet bedre du er!


Gjør en avtale med DUI advokat. De tilbyr vanligvis en gratis første konsultasjon. Føle advokat. Spør deg selv "Gjøre jeg føler meg komfortabel med advokat?" Spør ham om han er opplært i driften av en pust test apparat og sertifisert med hensyn til Standard feltet nøkternhet tester.


Du trenger å vite hva advokat anklagene. Er det en flat avgift eller han lade den timebasis? Du fast, flat avgift. Det er fornuftig. Hvis sakkyndige er nødvendig, hvem som betaler for dem? Er kostnaden for en prøveversjon ekstra? Hvor mye ekstra? Spør deg selv hvis du har råd til denne fyren? Forstå som avgifter for en DUI spesialist er høy, men disse avgiftene bleke i forhold til hva det kan koste hvis du ansette noen som er uerfarne. Avgifter er høy for en grunn, og du bør spørre hva disse årsakene er. Tilbyr DUI advokat en betalingsplan?


Du kan spørre "Hvorfor trenger du en DUI advokat i det hele tatt?" Svaret er at det er mange ting en overbevisning påvirker for eksempel jobben din, ulike lisenser, dvs. verdipapirer lisenser, sykepleie lisens, lisens til å praktisere loven, kommersiell førerkort, en medisinsk lisens og livet generelt. Straffene er også annerledes ut hvis du er under 21 eller under 18. Abe Lincoln sa det best at "en person som representerer seg selv har en dåre for en klient." Husk, du vil ha en tilsvarende DMV sak og bare DUI advokat vil vite hvordan å praktisere i denne labyrinten av forvirring.


Du bør se etter en advokat som vil kjempe for å beskytte dine rettigheter. Gå ut av kontoret til noen advokat som forteller deg bare påberope seg skyldig eller søke om programmet som får rettssak oppsakte. Du er ikke i hans kontor for å ha ham fortelle deg hva du kan gjøre for deg selv. Gjør ingenting får du ingenting, og det lander ofte deg i fengsel sammen med en lisens suspensjon og høyere forsikring priser.


Selv om du finner en god advokat, finnes det ingen garantier. Imidlertid bør en god Coonecticut DWI advokat lover å representere deg til best av hans evne til og gjøre alt han kan for å minimere bøter og stoppe deg fra å gå i fengsel eller å miste lisensen.

No comments:

Post a Comment