Tuesday, November 6, 2012

Fartsovertredelse billetter: Forstå spillet og hvordan du slå dem

Hvis du har noen gang fått en fartsovertredelse billett, vet du at de er dyre. Når du legger opp prisen på billetten og forsikring økningen som vanligvis følger med det, kan du se på tusenvis av dollar!


Men tror du virkelig at alle de pengene som samles av byen, og forsikringsselskapene blir gjort ut en reell bekymring for sikkerheten? Tror du virkelig at de tror du gjør 53 i 45 var en liv og død fare for samfunnet? Tror du at cop som skrev billetten kjører rundt i sitt personlige liv, aldri gjør 40 i en 30 eller 70 i en 55? Jeg trodde du var som dumme. Vi er av en god start.


Fartsovertredelse billetter er en av de mest korrupte delene av vårt samfunn. De er skrevet fordi de er en stor inntektskilde for byer og forsikringsselskaper som drar nytte av dem. De er trakasserende deg ut av dine hardt opptjente penger. Det gjør meg syk!


Her er hvor dypt korrupsjon går. Offiser er gitt melding å skrive flere billetter, "byen trenger penger". Han stasjoner seg på en bestemt plassering og skriver 10-20 billetter for en dag. Billettene representerer $2000-$4000 til byen (basert på en $200 bot). Mindre enn 1 av 10 folk gå til retten og kjempe mot sine billetter. Så er det lettjente penger for byen. Godteri fra en baby.


For de som vises i retten, uten en solid juridisk argument-er du fortapt. Aktor og dommer også vet og forstår at deres jobb er å samle inn fra deg. Så hjelpe de korrupsjon, gi offiseren til fordel for tvil mot noen svak argumentet om du gjør. Jeg har sett folk stå der med sine Polaroid bilder av steder, deres tegninger av scenen, passasjerer som de hadde i deres bil som vitner. INGENTING av dette vil fungere! hvorfor? Fordi disse argumentene blir gjort av vanlige folk. De vet ikke hvordan å sette ting i juridiske språket, og støtte deres argumenter med juridiske foundation.


Her er kicker. Vet du hvem kjøpte radar enheten for offiseren som brukte den på du den dagen? BILFORSIKRING SELSKAPER! Det er rett - auto forsikringsselskaper kjøpe utstyr for offiserer å bruk å fange "fartssyndere". De er også i på spillet. Auto forsikringsselskaper står for å gjøre en masse penger hvis du få en billett, og fyren ved siden av deg får en billett, og så videre og så videre...Så hjelpe de det skje! Dette er totalt korrupsjon gjort under dekke av "sikkerhet".


Her er noen ting å gjøre:


1) Hvis du vet om et lokalt område som brukes regelmessig for billett skriving, kan du kjøre en annen rute.


2) Hvis du får dratt over, og blir bedt om av offiser hvis du vet hvor fort du skulle-svarer ikke. Bare si "nei, fortell meg hvor fort du tror jeg var går".


3) Kontakt oss umiddelbart på vår nettside, slik at vi kan vurdere din billett.


Mer enn sannsynlig, vil vi se hva forsvar vinkelen er som ville fungere for din billett. Så kan vi gi deg riktig juridisk informasjon du vil måtte gå til retten og slo billetten! Du vil ikke stå der i retten som ser ut som en tosk, med dine bilder, og tegninger og vitner. Du vil vinne på loven. Enkelt og greit! Som vil spare deg TONNEVIS av penger, og holde dem fra tilfredsstillelsen av å legge deg til sin liste over "suckers" som betalt!


Våre tjenester er så enkel å bruke du ikke vil tro det. Du vil faktisk ha moro skal retten og slo din billett! Kontakt oss, og spare en masse penger!

No comments:

Post a Comment