Monday, November 5, 2012

Hva er sitron loven - en konsis definisjon

Sitron loven henviser til uttalelsen fra regjeringen som ble opprettet for å beskytte forbrukerne fra defekt stykke bil. En bil som har produksjonsfeil eller hvis den ber om for gjentatte reparasjoner etter kjøpet, og hvis bilen er under garantiperioden, slike kjøretøy er betegnet som en sitron.


En lov ble plassert til fordel for forbrukerne å hindre dem fra en sitron kjøretøy. I en nut shell hvis alle kjøretøy som en bil er under garantiperioden og lider av ulike feil som hindrer en forbruker å bruke bilen effektivt trer deretter sitron lov handling eller Magnuson Moss handle i kraft.


Sitron loven kan bli håndhevet på alle slags kjøretøy som en bil, lastebil, van, SUV, motorsykkel, båt eller datamaskinen, etc. Hvis noen av disse forbrukervarer er funnet for å være defekt da er forbrukeren berettiget for pengene tilbake, utskifting eller et kontantoppgjør. Loven kan bli konsultert med en sitron lov advokat som ulike stater har forskjellige sitron lover. Noen stater har en sitron lov for bare biler, men noen også inkluderer andre varige forbruksvarer som datamaskiner, osv.


En forhandler eller produsent burde ha gjort flere forsøk på å reparere bilen før tilværelse erklærte idet sitron. Vanligvis er tre eller flere forsøk i rad over en kort periode av tid nødvendig for alle kjøretøy å bli betegnet som sitron. Sitron lov gjelder også for biler som har blitt videresolgt men er fortsatt under garanti og oppfyller kriteriene kilometerstand og tid. Mer ofte er det svært vanskelig å overtale en produsent å akseptere en sitron kjøretøy. I slike tilfeller kalles ofte en sitron Dress for.


For å sikre om en bil er en sitron eller ikke bør man observere visse betingelser av kjøretøyet før forfølge en sitron lov dress. Et kjøretøy bør stille ut noen alvorlig defekt eller noen unormal tilstand. Slik tilstand bør dekkes av produsentens garanti. Antall forsøk for reparasjon bør også tas i betraktning før du tilbereder en sitron lov dress. Et skriftlig varsel bør har også blitt utstedt til produsenten før en sitron lov dress.


Et kjøretøy som har blitt kjøpt tilbake av produsenten fra kunden er kjent som en sitron kjøpe tilbake. Slike sitron buy-backs blir ofte solgt i auksjoner som brukte biler av produsentene.


Sitron loven håndhevet for å beskytte forbrukerne fra sitron kjøretøyene er Magnuson-Moss garanti handling. Denne sitron loven fastslår at noen annonserte garanti skal tydelig angi relevant informasjon om en garanti. Denne loven sikrer at noen garanti for varer over $15 tydelig burde bli uttrykt på varer og bør være tydelige og enkle å forstå. Magnuson-Moss garanti loven gjør det mulig for en forbruker å bringe Dress til noen produsent, leverandør, garantist eller tjeneste entreprenør for enhver defekt stykke gode eller tjenester.


En sitron kjøretøy mister eksplisitt markedsverdi på grunn av sin produksjonsfeil. Videre kan produksjonsfeil føre til flere livstruende omstendigheter. Det hindrer også vesentlig en persons evne til å kontrollere eller bruke en motorvogn for vanlig bruk eller tiltenkte formål. Noen produksjonsfeil kan også opprette en betydelig risiko for brann eller eksplosjon. Alle disse risiko elementene ringe for håndheving av sitron lov i statene i USA. Denne loven hjelper forbrukeren fra alle slike trusler og farlige situasjoner.

No comments:

Post a Comment