Sunday, November 18, 2012

hjelp! Jeg er i Storbritannia, og jeg trenger skilsmisse råd

Skilsmisse er alltid smertefullt, særlig hvis det kommer etter bitre rettssalen kamper. Men du kan unngå mye smerte ved å ansette riktig skilsmisse advokat. Dette kan ikke være lett. Det er mange juridiske kontorer og mange advokater. Finne den rette, derfor krever tid og innsats. Her er en trinnvis veiledning.


Lage en shortlist


Første, shortlist advokater som er spesialister på skilsmisse og familie lov. Be venner og slektninger om deres anbefalinger. Neste, ta kontakt med profesjonelle foreninger som oppløsning (tidligere advokat Family Law Association) og barn-panelet (Hvis du har barn) og be om en liste over sine medlemmer. Du kan også velge fra advokater som er oppført i den juridiske samfunnstjeneste av borgere råd Bureau databasen. Til slutt, og som en siste utvei, kan du også skanne gule sider.


Diskutere, sjekk, finne best


Nå fokusere på en advokat som du tror ville være akkurat riktig for deg. Besøke eller ringe advokater på shortlist din, ta avtaler med hver og diskutere med hver detaljene av din sak. Stille spørsmål og prøver å vurdere som synes å være de mest kunnskapsrike, kompetente og troverdig. Innledende diskusjoner med jurister vil vanligvis være gratis. Så, gjør god bruk av dem.


Se på track record


Hvis du tror i ditt tilfelle skilsmisse-delen ville være lett, men tvister kan fremkomme angående barnefordelingssaker, gå for en advokat som har vunnet vanskelig barn varetekt saker i siste. På samme måte, hvis du tror forsøks-utroskap eller utroskap som vil være avgjørende i ditt tilfelle, plukke en advokat som har en vellykket track record innen liknende saker.


Vite om alle tjenester


Gjennom din intervjuer prøver å finne ut hele omfanget av tjenestene som tilbys av hver advokat. Ofte kan en skilsmisse sak påvirke bedrifter og stiftelser. I så fall kan du plukke en advokat som kan gi mekling og relaterte tjenester. Hvis det er noe unikt om skilsmisse ditt, kan du se etter en advokat med en familie lov spesialisering.


Du kan kontrollere dette ved å se etter tilknytninger-om advokat er medlem av SLFA spesialist akkreditering ordningen eller av Law Societys familie lov Panel, en organisasjon hvis medlemmer har bekreftet god kjennskap til familierett.


Sjekk ut og saksomkostninger


Alltid gjør det et poeng å fullt ut forstå gebyrstruktur for personen eller firmaet som du leier. Større bedrifter har utarbeidet brosjyrer som oppføring deres tjenester, betalingsbetingelser og riktige kostnadene. Les dette grundig og stille spørsmål å avklare all tvil. Være ærlig om ditt budsjett og dine behov. Ikke mister bare fordi du endte opp med å være i en situasjon hvor du ikke var i stand til å bære kostnadene ved søksmål noe mer.


Gå magefølelsen


Mens det er ingen fast regler for å bestemme hvem som ville være den beste advokat for deg, er ofte en overraskende god indikator å gå etter magefølelsen. Hvis du kan stole på noen, og er sikker på sine evner, gå videre og ansette ham eller henne. Men hvis i møte enkelt finner du deg selv avhør deres evner, gå videre. Familierett er en bar som er primært fokusert på forhandling og personlige forbindelser, så hvis du ikke liker enkelt, sjansene er de ikke vil utføre opp til pålydende.


Velge en utmerket advokat vil bety ikke bare at du slipper å bekymre deg for å falle i en juridisk fellen, men videre, det vil gi deg selvtillit og kunnskap om hvordan saken skal spilles.

No comments:

Post a Comment