Saturday, November 24, 2012

Aktivering av Sarbanes-Oxley-samsvar

Sarbanes-Oxley-samsvar er ikke en en-dag, én måned eller et ettårig prosjekt; i stedet, Sarbanes-Oxley-samsvar bør bygges inn i corporate infrastrukturen så tidlig som mulig når du begynner å gjøre endringer. Jo raskere du overgang bedriften til langsiktig strategi endring, jo bedre du skal kunne kontrollere Sarbanes Oxley samsvar problemer.


Det er en rekke spørsmål du kan forvente å hindre denne prosessen:


Prosjektet tankesett - kollegaer vil sannsynligvis se på Sarbanes-Oxley-samsvar som et prosjekt med en tydelig definerbare sluttpunktet. Dette er slett ikke tilfelle. Jo raskere kan du flytte for å endre deres holdning, jo mer sannsynlig vil du ha en klar og enkel overgang til den nye måten å gjøre forretninger. Du kan bruke slike elementer som kontinuerlig utdanning og nyhetsbrev oppdateringer som måter å vise din ledere som du forventer Sarbanes Oxley å endre måten de gjør forretninger alltid.


Arbeidskraft problemer - Sarbanes-Oxley-samsvar er ikke vennlig til bedrifter som prøver å effektivisere sine ansatte. Selv om du må kanskje øke størrelsen på ansatt bassenget i begynnelsen av prosessen din Sarbanes Oxley-samsvar, kan du forvente dette bassenget å redusere som du bretter gradvis Sarbanes Oxley samsvar metoder til din normal vei av gjør firmaet.


Dårlig definert roller i intern kontroll - hvis du ikke klart lå ut ansvar som overvåking, ansvarlighet og prosjektledelse, Sarbanes-Oxley-samsvar] oppgaver skal være unødig komplisert. Du bør også gjøre det veldig klart hvis rollene som det vil være å se til Sarbanes Oxley utrulling og til hvem disse menneskene vil være til syvende og sist ansvarlig.


Improvisational tilnærminger - hopping Sarbanes Oxley etterlevelse ikke vil rett og slett fungerer. Du trenger å gå tilbake og planlegge hvordan du skal være å innlemme strukturer og kravene til Sarbanes Oxley inn i din daglige arbeidsrutiner. Og når en plan er definert, må du følge planen, og sikre alle andre er også etter den.


Undervurderer effekten til teknologi - Sarbanes Oxley ville bare ikke ha vært mulig tjue år siden. Teknologi er kritisk for din overholder denne loven. Du kan forvente å gjøre betydelige teknologiinvesteringer som du fortsette å gjennomføre Sarbanes-Oxley-samsvar. Investeringer vil dekke slike ting som bærekraftig overholdelse av depotet, arbeidsflyt og revisjonssporfunksjonalitet. I tillegg, vil intern kontroll overvåking og rapportering avhenge sterkt av teknologi. Noen store selskaper, kan det være verdt å se til å ansette en annen heltid IT-person som har vært spesielt opplært i implementering og vedlikehold av Sarbanes Oxley teknologisk infrastruktur.


Ignorert risikoer - risikovurdering er viktig i Sarbanes-Oxley-samsvar. En av de første møtene bør du ha implementering av Sarbanes-Oxley-samsvar er en på risikostyring. Ikke tilstrekkelig vurdere risikoen kan føre til alvorlige finansielle rapportering av feil som kan gjøre din investering i opplæring og etterlevelse ubrukelig.


Vellykket Sarbanes-Oxley-samsvar


Din ramme for vedvarende Sarbanes-Oxley-samsvar skal omfatte følgende:


* Effektiv, effektiv evaluering av testing, remediating, overvåking og rapportering kontroller
* Integrasjon av finansielle og intern kontroll prosesser
* Riktig bruk av teknologi i samsvar med Sarbanes Oxley krav
* Fjern roller og ansvar, en solid kommandokjeden og tildelte ansvarlighet
* Kontinuerlig utdanning og opplæring i Sarbanes-Oxley-samsvar
* Tilpasningsevne og fleksibilitet til å reagere på Sarbanes Oxley samsvar-induserte endringer

No comments:

Post a Comment