Friday, November 2, 2012

Hvordan å erverve en rettsmedisinske regnskap-sertifisering

Definisjonen av rettsmedisinske regnskap er anvendelsen av metodikk til juridiske spørsmål. Det er ofte forbundet med funksjonærer kriminalitet, bedrageri, underslag og de generelle misbruk av fondet problemer. Hvis du planlegger å fremme din utdanning i regnskap, er dette hva som vil være nødvendig av deg å få din rettsmedisinske regnskap-sertifisering:


Kandidatene må ha en bachelorgrad i regnskap fra et anerkjent universitet, og har oppnådd 60% gjennomsnittlig. Andre akademiske eller profesjonelle kvalifikasjoner pluss minst fem år full tid arbeidserfaring kan godkjennes av den Program Director, rettsmedisinske undersøkelser, før en person kan få en rettsmedisinske regnskap-sertifisering.


Det har blitt brakt til seg oppmerksomheten til mange selskaper at "corporate svikt i USA i nyere tid," har den økende offentlig bevisstheten om behovet for regnskap og finans fagfolk har vokst. Behovet for undersøkende tjenester innen regnskap-avdelinger i store selskaper må håndteres. Men har den vanlige personen med en CPA ikke ferdighetene som trengs for å undersøke ledelse. Det har vært slike vanstyre, bedrageri og uetisk atferd i disse selskapene, behovet for regnskap "vaktbikkjer" har blitt et stort problem. Det er nå nødvendig å analysere underliggende karakteristikkene av bedriftens aktiviteter identifisere eierstyring og selskapsledelse problemer. En person må få rettsmedisinske regnskap-sertifisering for å få den erfaring og kunnskap til å håndtere slike viktige saker.


Det er mange online klasser i dag var du kan få en rettsmedisinske regnskap-sertifisering, på grunn av utbredt vekst i funksjonærer kriminalitet, inkludert både uredelig finansiell rapportering og underslag av eiendelen ordninger. Korrupsjon og Homeland Security også ha viktige implikasjoner for rettsmedisinske regnskapsførere. Racketeering og terroristorganisasjoner grupper er ofte avhengige av hvitvasking ordninger å finansiere og skjule sine aktiviteter. Den økte bruk av PC-teknologi i samfunnet, generelt, og som et verktøy for å gjennomføre kriminelle aktiviteter, å presentere nye utfordringer til rettsmedisinske regnskapsfører, inkludert bedrageri etterforskning. Nå, på grunn av slike forretninger i selskaper er det nødvendig å undersøke underliggende kjennetegner bedriftens aktiviteter og sørge for at de som kjører slike selskaper holde opp sin omgang på etiske sidene av linjen. For å undersøke bedriftens aktiviteter riktig, må man ha en rettsmedisinske regnskap-sertifisering.


Det tar mye å få en rettsmedisinske regnskap-sertifisering, men med juridiske forretninger i dag, det er sannsynligvis lurt å søke om en.

No comments:

Post a Comment