Tuesday, May 1, 2012

Salg av aksjer i Corporate � være forsiktig

En av fordelene ved å eie en bedrift touted er enkelt i overføring av aksjer. I mange tilfeller forutsettes dette fordelen er bare galt.


Overføre aksjer


Ifølge "eksperter" har ved hjelp av et selskap en budet fordel over andre entiteter. Fordelen er muligheten til å fritt overføre aksjer uten påvirker bedriften eller levedyktigheten til bedriftens struktur. Vurder følgende eksempel.


Hvis jeg eier en 60 prosent eierandel i et generelt partnerskap, kan ikke jeg bare selge den til noen andre. I de fleste stater avslutter overføring av mer enn 50 prosent av en interesse i et partnerskap automatisk den. Med en bedrift, men er det ingen slike forbud.


I stedet, jeg er fri til å overføre aksjer uten begrensning og virksomheten purrs bare langs uten avbrudd.


Som med mange forutsetninger, kjører "gratis overdragelse" antagelsen om problemer i den virkelige verden. Dette gjelder spesielt hvis corporation har inngått kontrakter med andre store selskaper.


Avslutter ved et uhell kontrakter


Staten lover styrer dannelse og kjøring av de fleste forretningsenheter. Disse lovene, men trumfe ikke generelt kontraktsrett. I stedet, ærbødighet er gitt til vilkårene som to eller flere partene blir enige om i dannelsen av en kontrakt, og dette er hvor ekspertene gratis overdragelse faller på deres ansikter.


I vår moderne økonomi, vil en flertallet av selskapene kreve språk i en kontrakt konstaterer at en overføring av mer enn "xxx" prosentandel av aksjer automatisk voids kontrakten mellom partene. Grunnen til dette er at partene vil vite hvem de gjør forretninger med til enhver tid. Anta at jeg ønsker å gjøre forretninger med en bedrift som har tre ingeniører som er beste i sitt felt. Jeg ønsker ikke å signere en fem års kontrakt med dem bare for å se tre ingeniørene selge sine aksjer og forlate selskapet løpet av kontrakten. I som krever språket begrense del overføringer, gjør jeg at jeg vil dra nytte av deres ekspertise.


Mange aksjonærer i små bedrifter ikke klarer å dra til kontoen del begrensning språk i kontrakter. I stedet, de går og selge sine aksjer til en tredjepart med drømmer om avgang på en hvit strand et sted. De er mer enn litt overrasket da servert med en sak av kjøper andel som er sint fordi flere kontrakter for corporation har blitt avsluttet. I Seinfeld terminologi, "Ingen hvite strender FOR deg!"


Før du får begeistret selge aksjene i en corporation-gjør at kan du sjekke språket for alle kontrakter med tredjeparter. Du vil ikke måtte komme tilbake fra den hvite stranden.

No comments:

Post a Comment