Friday, May 4, 2012

Asbestos konsulent � ett navn flere roller

Er du klar over faren for silent killer, mesothelioma kreft, forårsaket av ukontrollert bruken av asbest? Asbestos konsulent er personen som sprer bevisstheten om skadelige påvirkes av asbest. Asbestos konsulenter gir informasjon om potensielle farer i asbest og bidra til å unngå mesothelioma, asbestosis og andre alvorlige lunge lidelser.


Asbestos konsulenter også hjelpe deg å bli kjent om strenge regjeringen lover relatert til å arbeide med asbest som inneholder materiale i industri. De hjelpe bransjer å følge og etablere trygge prosedyrer som arbeider med asbest. Dette kan bidra til å hindre skadelig asbestos eksponering for the arbeiderne og unngå mulighetene for å kontakte asbestos relaterte sykdom.


En annen rolle av asbestos konsulent, er å kontrollere tilstedeværelsen av asbestos som inneholder materiale i boliger og kommersielle bygninger. Konsulenten har for å utføre en asbestos undersøkelsen og kontrollere tilstedeværelsen av asbestos materiale, kontrollere statusen og ta nødvendige skritt av materialet som kan utgjøre en helserisiko for beboerne og/eller besøkende av at å bygge.


Å velge den høyre asbest juridisk rådgiver:


Viktigste asbestos konsulenten er personen som hjelper deg med å gjenopprette skader i asbestos relatert søksmål. Valg av rette juridiske asbestos konsulent eller asbestos advokat er en nøkkelfaktor som kunne fastslå utfallet Hvis du har anlagt en sak å gjenopprette skader for asbestos relaterte sykdom. Utvalg av asbestos advokat er en viktig beslutning, og du bør ikke nøl med å spørre på følgende spørsmål før du velger en til å representere din asbestos søksmålet.


-Hva er antall vellykkede mesothelioma tilfeller du har jobbet så langt?
-Hva er den totale opplevelsen (i år) for å håndtere slike tilfeller?
-Antall tilfeller får utdelt av din firmaet for øyeblikket.
-Hva er sannsynligheten for din firmaet mitt tilfelle å henvise til noen andre advokatfirma?
-Nummeret og verdicts av sakene som din firmaet har personlig tatt til rettssaken
-Som vil representere meg til rettssaken? En advokat fra din firmaet eller noen som du vil leie for dette formålet
-Hvor mange klager du har håndtert vellykket?
-Vil din advokater være tilgjengelig for å håndtere min appell, i tilfelle det er nødvendig?
-Hva vil være din tilnærming for denne saken (utligning eller prøveversjon)
-Hva vil være grunnlaget for gebyr?


De fleste av asbestos juridiske konsulenter wok på kontingenten avgift basis der de belaste en prosentandel av kompensasjon som gebyr, og ikke krever noen gebyr hvis du ikke mottar noen kompensasjon.

No comments:

Post a Comment