Wednesday, May 9, 2012

Rollen til en medisinsk Malpractice advokat

Når en klient filer et krav for malpractice, er det medisinsk malpractice advokats jobb å sikre ham eller henne skader for smerte og lidelse som resulterte fra en lege uaktsomhet. I tilfeller av død forsøker advokat å college skader for venner av omkomne. Dette kan være en komplisert prosedyre som malpractice lover og regler, spesielt vedtak om restriksjoner, kan variere fra stat til stat.


Det finnes to typer skader til ofrene for medisinsk malpractice. En vellykket malpractice advokat kan være i stand til å sikre klienten både kompenserende, samt straffende, skader. Kompenserende skader tjene til å kompensere økonomisk ofre for medisinsk malpractice for sine egne økonomiske tap eller skader som kan være et resultat av hendelsen. Klienten kan være berettiget til erstatning for en hel rekke medisinsk regninger både tidligere og fremtidige, inkludert hospitalization, kirurgi eller terapi. Klienten kan også bli kompensert for smerte eller lider som følge av malpractice. Dette kan inkludere en hvilken som helst misdannelse eller muskel på et ben, så vel som fysisk eller mental verdifall.


STRAFFERETTSLIG skader se penger gjenopprettet for å gjøre et eksempel på legen i spørsmålet. Tildelingene er ikke ment å kompensere offeret, men mer for å straffe saksøkte og forhåpentligvis avskrekke ham eller henne (samt yrket) fra fremtidig misbruk. STRAFFERETTSLIG skader er vanskeligere å gjenopprette, som den malpractice advokat må bevise opplagt, uvøren ignorering for sikkerheten til en pasient. Legen må bevisst har engasjert i upassende farlig oppførsel for STRAFFERETTSLIG skader som skal gjenopprettes.


Medisinsk malpractice advokater må være klar over bestemte medisinsk malpractice "vedtak om restriksjoner" styrende staten der hendelsen inntraff, før adressering hvert tilfelle malpractice. Vedtak om restriksjoner refererer til hvor lang tid en lovlig kan vente før innlevering krav på medisinsk malpractice. Disse lengths variere fra stat til stat, så det er viktig for både klienten og den malpractice advokat å være klar over deres enkelte stat lover som regulerer medical malpractice.


Ofte, i tilfeller der malpractice advokater er vellykket produserer kompenserende og STRAFFERETTSLIG skader for en klient, malpractice utbetalinger kan komme inn i millioner eller dollar, avhengig hvor dyp lidelse av offeret blir funnet å være. Tydeligvis er det i et offer beste interesse å anskaffe en medisinsk malpractice advokat som er godt kyndig i malpractice lovene i staten der han eller hun er plassert.

No comments:

Post a Comment