Monday, May 28, 2012

Skriving av kjøretøy som skattefradrag

Du har hørt det en hundre ganger: den skinnende ny bil vennen din nettopp kjøpt? Det koste ikke virkelig ham noe. Han avskriver bilen som et skattemessig fradrag.


Den første tanken er vanligvis "Som ikke kan være rett." Ditt andre tanke er, "jeg kom til å finne ut hvordan å nyte den smutthull."


Men hva sier loven? Og hva er reglene for skriving av kjøretøy? Det viser seg at du kan skrive av kostnadene til å kjøpe og ved hjelp av en bil, hvis du er selvstendig næringsdrivende, og Bruk kjøretøyet i din virksomhet. Spesielt, kan du sannsynligvis trekke fra business-delen av kjøretøy-utgifter på selvangivelsen business.


Men denne fradrag er trickier enn fleste innser. Her er den første store tingen som goofs mange mennesker opp. Du må substansen å bevise din bedriftsbruk. Ideelt sett faktisk ønsker Internal Revenue Service du å beholde en logg over din virksomhet miles, din commuting miles, og din personlige miles.


Med denne informasjonen, kan du deretter enten trekke et beløp tilsvarende business miles ganger en standard per mil rate på omtrent $.35 eller $40 kilometer (avhengig av året)... eller du kan trekke prosenten av kjøretøy utgifter lik prosenten som representerer din virksomhet miles.


Legg merke til at bare din bedrift miles – og ikke din commuting miles eller personlige miles er fradragsberettiget.


For eksempel hvis din bedriftsbruk er lik 5000 miles, personlig bruk er lik 3000, og commuting er lik 2000 miles, tilsvare din totalt antall kilometer for året 10 000. Business miles som en prosent av totalt antall kilometer lik 50% fordi 5000 dividert med 10 000 lik.5 eller 50%.


I dette eksemplet, kan du derfor trekker 50% av dine drivstoff, 50% av din forsikring, 50% av vedlikehold og reparasjoner, 50% av bil lån interesse, 50% av avskrivning, og så videre, som en business fradrag. Dette betyr at du ikke kan trekke alle kostnader ved å eie og kjører kjøretøy noensinne – bare business bruk av et kjøretøy.


Hvis du ikke har eksakte poster om din virksomhet bruk, kan du noen ganger bruke god prøvetaking. For eksempel, hvis du holder en god avtale kalender av din forretningsvirksomhet, foreslår én populære skatt referanse at du kan se på den totale virksomheten, personlig og commuting engelske mil kjørt under en uke hver måned. Du kan deretter, gjennomsnittlig denne dataene for å få god ukentlige estimater av din virksomhet, personlig, og commuting miles. Til slutt, du kan flere disse ukentlige estimatene ved 52 (antall uker i året) for å få rimelig anslag av din virksomhet, personlig og commuting miles.


Men før du gå ut og kjøpe en ny luksus automatisk, må du vite at det er en annen complication. Kongressen begrenser i de fleste tilfeller hvor avskrivninger eller lease utleie som du kan inkludere i utregningene kjøretøy regning. Reglene er litt vanskelig, men egentlig, for formål av kjøretøy avskrivninger og lease betalinger, du bare får å se på de første $17.000 (omtrent) av kjøretøy kostnader. Med andre ord, hvis du kjøper en $60,000 kjøretøyet og din venn kjøper en $15.000-kjøretøy, må du kanskje begge den samme bedrift avskrivning regning – selv om kjøretøyet koster fire ganger hva din venn gjør.


Et annet relatert punkt: du har kanskje hørt om sport utility kjøretøy smutthull. Denne SUV smutthull, virkelig finnes. Spesielt, gjelder luksus auto grensene nevnt ovenfor ikke for sport nye biler som veier mer enn 6 000 pund Note at Kongressen delvis lukket den smutthull i 2004, men ved å si at en spesiell, super-akselerert form for avskrivningen kalt sek 179-avskrivning ikke kan brukes til å skrive av alle kostnaden av en SUV som er dyre i året kjøretøyet er kjøpt.

No comments:

Post a Comment