Sunday, May 13, 2012

Business lover grunnleggende

En profesjonell grad i Juris legen er knyttet til en høyere klasse av studier i lov. Med business hus utvide i størrelse og juridiske spørsmål å få høyere betydning for daglige arbeider av store bedrifter, har vært økende etterspørsel etter Doctor Juris fagfolk. Som virksomheten mer samhandler med society og sine andre kolleger trenger for å løse dukke juridiske saker samtidig. Alt dette har gitt en pådriver for studenter som sikter på karriere i lov-feltet. Men en rent lov bakgrunnen uten noen corporate erfaring kan ikke bli godt akseptert av business bransjen. Topp rangert tjenester i selskaper også kreve utdannet i selskapsorganisasjon sammen med advokats grad.


Som etterspørselen etter kombinerte grad i JD og business er å være en foretrukket kombinasjon å bygge en givende karriere i lov. Forretnings- og lov skoler på forskjellige steder har sluttet hender å formidle studenter med beste karriere kurs. På mange steder presentere å gi grader av Doctor Juris og business school gir Master i business administration Jusstudier et felles program for enkelhets skyld håper studenter. Anledningen til å benytte samtidige grader i begge feltene er et stepping-stone for suksess for studenter. Studenter som ikke kan reise til forskjellige steder på samme tid har en beste utsiktene til å finne utmerket profesjonell opplæring under ett tak.


Gjenlevende i feltet lov blir tøffere fra dag én prøver å angi school of law. Å få opptak krever oppfylle hele formaliteter sammen med tidligere scorte grunnleggende high school post, å fjerne opptak testen for law school og selv anbefalinger fra folk. Det samme gjelder for business studies student er nødvendig for å bevise hans kvantitative ferdigheter og effektivitet i mikrodatamaskiner til å få adgang. En engasjert og hardt arbeid under kursene sikrer elever med gode resultater som i sin tur å gi bedre karrieremuligheter.


En lov person har ulike utsiktene for ulike typer karriere som han gjerne vil godta. Avhengig av hans caliber og vilje til å arbeide hardt en advokat kan bestemme deg for å praktisere loven i en eksklusiv advokatfirma eller han kan velge å være en advokat som er i huset. En eksklusiv advokatfirma krever en omfattende kunnskap om ett bestemt område i lov der som en i huset advokat er nødvendig for å håndtere hele aspekter av juridiske spørsmål som er relatert til det enkelte selskapet der han er involvert.


Mens gjennomgår trening i en av Jusstudier student ville lære om ulike aspekter av loven som Sivilrett, kriminelle prosedyrer, konstitusjonelle law, kontrakter, eiendom, profesjonelle ansvar, grunnleggende føderale inntekter beskatning, lovgivende og administrative tolkning og mange andre. Pensum er forsiktig lagt for å sikre at studentene får uttømmende trening for å håndtere maksimal situasjonen i profesjonell foran. Mastergrad i Business administration imparts tilsvarende utdanning i virksomheten for globalt samfunn, corporate finance, ledelsesmessige regnskap, informasjon resource management, strategisk ledelse, master-prosjektet og andre lignende relevante kurs. Noen forfølge både lov og studier samtidig har en fordel med å studere kurs som telles mot begge grader, og dermed en betydelig mengde arbeid er redusert for disse studentene.

No comments:

Post a Comment